реклама Делікат

реклама

korni Розпорядженням Президента України головою Чорнобаївської райдержадміністрації призначено Василя Корнієнка.
Відповідним розпорядженням із цієї посади звільнено Юрія Клименка, призначеного на роботу на Черкащину з Київської області. Василь Корнієнко має значний досвід бюрократичної роботи в органах обласної влади - керував обласним управлінням АПК, очолював Чигиринську райдержадміністрацію, працював заступником при губернаторах Олександру Черевку та Сергієві Тулубу. Є депутатом обласної ради від Партії Регіонів, а на нещодавній обласній партійній конференції обраний заступником голови обласної організації ПР.

З посади заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Василя  Корнієнка було звільнено 21 грудня 2011 року у зв'язку з … виходом на пенсію по інвалідності.


реклама

Коментарі  

 
+1 #13 Ведмідь 12.09.2013 12:33
А чому тільки КП Чорнобайліс? Кажуть в РДА, що Васілій Червонощокий Легінь всіх "налогами" за посади обложив...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Капітонович 12.09.2013 12:15
Василь Іванович, а як там КП "Чорнобайліс", вчасно заносять у Ваш кабінет "бонуси" за посади...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Я теж з Васілієм працював 12.09.2013 12:06
Да, цей чоловяга що любитель оковитої, то любитель, правду люди пишуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Юровицький 12.09.2013 11:58
Як би Ви скільки пили, то такіж були червоні як рак...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Андрущенко 12.09.2013 11:35
А дійсно будучи в кабінеті Васьки дуже чути перегар...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Старша медсестра 12.09.2013 10:28
Щодо Корнієнка, то достеменно відомо, що при звільненні він пред`явив за місцем роботи акт огляду Черкаської обласної медико-соціально-експертної колегії, котрий засвідчував його інвалідність. І тут майже через два роки Василь Іванович поборов недугу. Допомогла чудотворна ікона? Спробував новаторське застосування маловідомої донедавна методи уринотерапії? Адже повірити, що Янукович призначив на відповідальну посаду нездорову людину неможливо. Крутий норов Тулуба відомий від Чопу до Хутора Михайлівського. Кожен третій керівник черкаських районів приїжджає на наради в обласну державну адміністрацію у зазделегідь вдягнутих памперсах. Як-то Василю Івановичу після товариського обміну думками щодо соціально-економічних перспектив Чорнобаївщини стане зле? Хто відповідатиме – Янукович? Доведеться Тулубу на кожній нараді, якщо мова вестиметься про Чорнобаївський район, попереджати присутніх: «А тепер всі говоримо на півтону тихіше...Не будемо змушувати нервуватися Корнієнка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Ляпкало 12.09.2013 10:21
У грудні 2011 року адміністративна Черкащина відправила Василя на пенсію...через інвалідність. Колеги не шкодували компліментів на адресу Корнієнка. Особливою теплотою були просякнуті слова Тулуба. Губернатор висловився в тому дусі, що життя непередбачуване . Учора поруч сидів рум`яний, енергійний чолов`яга, а згодом з`ясувалося - інвалід. «Рум`яний» Василь Іванович поповнив тоді добірне товариство черкаських керівників, що пішли на пенсію за станом здоров`я. Можна пригадати колишнього заступника голови ОДА М. Бондаря, екс-начальників Департаменту соціального захисту В. Лелеку та С. Голобородька, екс-голову Соснівської райради Юрія Душка та інших. У ЗМІ висловлювалися припущення, що в області забагато «уявно хворих» екс-начальників, котрі, ставши пенсіонерами, отримують пенсію у розмірі 90 % від свого посадового окладу. Проте аргументовано довести або спростувати такі підозри можуть лише фахівці-медики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Ляпкало 10.09.2013 14:24
Не знаю як до Тройного, а от "запах" в РДА із самого ранку буде такий, що хоч сокиру вішай...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Смак... 10.09.2013 14:17
Накінецуь в торгових точках Чорнобаївщини зявиться одеколон "Тройной"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Андрущенко 10.09.2013 13:47
Василь такий "спеціаліст" в сільському господарстві, як я в балеті...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100