реклама Делікат

реклама

На округ №197 може прийти в якості кандидата Юрій Кармазін – відомий в минулому опозиціонер. Про це в своєму огляді інформує сайт «Обозреватель».

Опозиціонер Леонід Даценко активно працює на своє парламентське майбутнє, розмножуючи громадські приймальні на рідній Черкащині і заявляючи, що він працює у парламенті «поки що через народних депутатів від Об’єднаної опозиції» – Яценюка, Турчинова та «земляка» Миколу Томенка, – інформує сайт.

Дехто з експертів не виключає, що на цьому окрузі своє сили випробує також Богдан Губський, а дехто висуває ще більш фантастичну версію – балотуваня Кармазіна. Джерела УНІАНу повідомляють, що Кармазін нібито може розраховувати на підтримку… Партії регіонів, котра нібито віддячить йому у такий спосіб за те, що саме з подачі Кармазіна суд позбавив мандатів Домбровського і Балогу.

Нагадаємо, минулого тижня ВР спромоглася призначити довибори. Опозиція відстояла цифру 5 – саме на п’яти «проблемних» округах – тих, де результати виборів не прийняла ЦВК – 15 грудня відбудуться нові перегони. Провладні фракції хотіли охопити довиборами ще й округи, котрі лишились «нічийними» після позбавлення мандатів Балоги та Домбровського, але опозиція стали дибки. У підсумку погодились на компроміс: вибори призначаються на п’яти округах, а їхня дата небезпечно наближається до Нового року.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 залупович 04.01.2014 16:53
ПР використала .......... .......... як могла да й викинула ........... на сміття-так тобі і треба ЗРАДНИК !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 ирина 11.09.2013 16:37
если с кем сравнивать!! если с Даценко или Булатецким- то явно,что лучше!!!!
но опять же,надо "исходить "не от того,какой он классный "мен",а с того,что он сделает для своих "выборцев"( что бы не только как зубик,зеркала в лифте поцепил,и ..усЁ)

Цитую Вышинский:
Кармазин - не самый худший вариант.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Вышинский 11.09.2013 15:14
Кармазин - не самый худший вариант.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100