реклама Делікат

реклама

Нещодавно у Таращанському районному будинку культури відбувся фінал розіграшу Кубка КВК України в м.Тараща, інформує офіційний сайт Київської обласної ради.

Відкрили захід голова Таращанської районної державної адміністрації А.В.Смоліженко, голова Таращанської районної ради О.О.Поліщук, директор департаменту капітального будівництва КОДА, депутат обласної ради М.А.Стариченко, привітавши його учасників, побажавши їм удачі та нагородивши грамотами райдержадміністрації та райради за креативність, творчий пошук, акторську майстерність, почуття гумору та з нагоди участі команд в фіналі розіграшу Кубка КВК України.

Під час концерту високий професійний і винахідливість демонстрували команди КВН «Земляки» (збірна команда КВК Таращанського району), «Зворотня Тяга» (Черкаси), «Кислород» (Одеса), «Шопопало» (Дніпродзержинськ), «Арсенал Міттал» (Кривий Ріг), «С большой буквы» (Луганськ).

Конкурс змагань складався з чотирьох конкурсів: Візитівка; Розминка; Конкурс капітанів; Домашнє завдання.

Зал з нетерпінням чекав виходу команд на сцену. І не дарма. Всі глядачі напевно, не сміялися вже давно. З перших хвилин команди завела аудиторію. Кожен номер викликав у глядачів щирий сміх і гучні оплески, адже зал Таращанського районного будинку культури був переповнений.

Кожна з команд була об’єктивно оцінена висококваліфікованим журі, за оцінками якого перемогу святкувала команда «Зворотня Тяга» (Черкаси). Почесне друге місце зайняла команда Таращанщини «Земляки».

Активними були не лише члени команд-учасниць, а й їх друзі, які вболівали за свої команди у залі. Аплодисменти та сміх не вщухали. Можна із впевненістю сказати, що вечір гумору вдався на славу. Він продовжив життя багатьом, адже саме сміх продовжує життя та лікує від усіх хвороб та негараздів.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Фугас 11.09.2013 15:18
А если бы капитаном был Беззубенко, побеждали бы уже у Маслякова
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100