Черкаська міжрайонна екологічна прокуратура під час проведення спільного рейду з працівниками ОВС України в Черкаській області затримала в акваторії Кременчуцького водосховища (район «Липівського заказника») громадянина.

Чоловік за допомогою заборонених знарядь здійснив незаконний вилов риби в кількості 76 штук.

Збитки, що були заподіяні рибному господарству України, становлять 16 тис. грн.

Під час огляду місця події виявлено 12 рибацьких сіток, здобуту рибу та моторний човен.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Черкаська міжрайонна екологічна прокуратура здійснюється процесуальне керівництво, триває слідство, інформують у прес-службі Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури.

Довідка

Липівський орнітологічний заказник – заказник загальнодержавного значення, розташований у Золотоніському районі. Має досить багату іхтіофауну. Заказник відіграє велике значення для збереження риб як місце їхнього нересту. Там заборонене полювання, риболовля, збір рослин та інші види господарської діяльності.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Гоменюк 12.09.2013 15:02
Цей .... Олєжка, сторож нафтобазовський , на сьогоднішній день без базової вищої освіти "царює" із легкої руки *ероя на водних просторах річок області...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Добровольський 12.09.2013 13:37
Не дивлячись хто цю рибку спіймав, все одно вона піде на ресторан "Спортохота", власником якого є С.... О.Г. начальник обласної екологічної держінспекції
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100