реклама Делікат

реклама

КП «Черкасиводоканал» активізовує роботу зі споживачами, які намагаються втручатися в роботу приладів, тобто здійснюють крадіжку води.

Лічильник є власністю абонента, він несе відповідальність за правильну його експлуатацію, термін повірки і цілісність пломб, інформують у прес-службі комунального підприємства.

– Самовільне втручання в роботу лічильника може призвести лише до додаткових витрат: позачергова його перевірка, ремонт, а у більшості випадків – його заміна, оскільки лічильний механізм виходить з ладу. Крім того, Водоканал здійснює донарахування за користування послугою з моменту останньої перевірки контролером або з моменту встановлення приладу обліку, – говорить начальник служби обліку КП «Черкасиводоканал» Валерій Власюк. – Трапляється так, що на лічильнику порушують пломби – тоді витрати води визначаються за нормами з дня пломбування. Для того, щоб припинити таку «самодіяльність», відтепер прилади обліку води будуть оснащені антивандальними пломбами, які убезпечать несанкціоноване втручання в його роботу.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 водовоз 12.09.2013 13:15
Страшное дело...Лучше взяли бы и проверили - откель у директора водоканала столько денег,на постройку особняка,покупк у новых машин - себе,сыну,дочке ,зятю,брату...На зарплату купил?Там один только "Тигуан" 40 штук зелени стоит...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Ндя 11.09.2013 17:17
а антивандальными лесками оснастят? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100