реклама Делікат

реклама

Близько одного мільйона гривень потрібно для здійснення реконструкції аварійного фасаду будівлі та укріплення стін п'ятої Черкаської міської поліклініки. Проект рішення про виділення відповідних коштів буде розглянуто сьогодні, 12 вересня, на сесії міської ради.

Директор департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Олег Стадник говорить, що будівля п’ятої Черкаської міської поліклініки – одна з наймолодших медичних установ у Черкасах. Вона була зведена на початку 80-років. Проте зараз її стан викликає серйозні занепокоєння через аварійність фасаду будівлі та порушення цілісності стін – внаслідок просідання фундаменту.

– На жаль, свого часу Південно-Західний район був досить невдало спланований. Оскільки там відсутня зливова каналізація, що спричиняє накопичення зливових вод. Наявність поруч із закладом такого зливового басейну нерідко призводить до його підтоплень, що відповідним чином позначається і на стані будівлі. Приміром, торік унаслідок рясних опадів було повністю затоплено підвал п’ятої Черкаської міської поліклініки, – зауважив Олег Михайлович.

За його словами, регулярні підтоплення призвели до просідання фундаменту будівлі п’ятої міської поліклініки і порушення цілісності стін, що особливо помітно на верхніх поверхах. Унаслідок цього почала обcипатись фасадна плитка.

Аби попередити травмування громадян, було перекрито центральний вхід до закладу. Тож віднедавна відвідувачі потрапляють до поліклініки з протилежного боку.

Другим кроком стало ухвалення рішення Черкаської міської ради, яким було виділено кошти на розробку проектно-кошторисної документації на реконструкції фасаду та укріплення стін цієї будівлі. За результатами проведеного обстеження стало зрозуміло, що на здійснення належного обсягу робіт потрібно близько одного мільйону гривень.

– Виконавчий комітет вже ухвалив рішення, яке стосувалось розподілу коштів на цей об’єкт. Я сподіваюсь, що сесія, яка збереться 12 вересня, ухвалить виважене і правильне рішення щодо виділення цих коштів. Ми ж намагатимемось до кінця цього року зробити все можливе, аби виконати заплановані ремонти та зберегти цілісність установи. А також максимально скоротити термін, впродовж якого створюються незручності для відвідувачів, – наголосив Олег Михайлович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #5 Семьон 12.09.2013 11:52
На жаль, свого часу Південно-Західний район був досить невдало спланований.
А чего ві хотели от коммунистов. Они так же невдало строили дороги, думали, что когда наступит коммунизм люди не на машинах будут ездить а на самокатах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 11111 12.09.2013 11:00
Ливневая канализация в районе 5 поликлиники как раз есть, но несвоевременное откачивание ливневых вод из накопительного бассейна приводит к подтоплению подвалов поликлиники и разрушению стен. Называйте реальные причины, а не придумывайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Loki 12.09.2013 10:50
С ряснымы опадами в черкасах надо основательно разобраться. Ну куда уже дальше, сначала асфальт теперь вот до домов добрались. Может ещё один миллион дополнительно попросить на откат небесной канцелярии? (33% за идею мне!!!). На эти деньги, я обесчаю незручности для видвидувачив с улицы, перенести в здание и сделать их со всеми удобствами, так шо термин ожидания этих самых незручностэй, особенно в экстренных случаях, будет минимальным (сокращается время на перебежку в рясни дощи под открытым небом до удобств во дворе!!)))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 ирина 12.09.2013 10:47
зачем на больницы??? лучше ж Тулубу на "кабинет" да на празднования "кобзаря"!!! когда же мы научимся делать приоритеты?? ПОЗОР такой "владе"!!!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 иван 12.09.2013 10:25
Лимон за голову Федорука вот так кум!
Когда эту г...у грохнут бывшие друзья и союзники вопрос времени
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100