реклама Делікат

реклама

Фото Сергія Редька

Фото Сергія Редька

В Управлінні Служби безпеки України в Черкаській області урочисто відкрили оновлену будівлю військово-медичної служби.

У заході взяв участь заступник голови СБУ генерал-лейтенант Володимир Породько та керівник військово-медичного Управління СБУ генерал-майор медичної служби Ігор Лурін, інформують у прес-службі СБУ області.

За словами Володимира Породька, для успішного виконання важливих та відповідальних завдань, які покладаються на органи Служби безпеки України, важливе значення має створення належних умов роботи для співробітників.

– Відкриття оновленого медичного закладу регіонального органу та ентузіазм працівників цього підрозділу надає впевненість у те, що з боку медичного забезпечення ці умови є практично бездоганними. Ресурси медслужби дозволять якісно здійснювати медичне обслуговування ветеранів Управління, – переконаний він.

Довідка

Військово-медична служба Управління СБУ в Черкаській області була створена ще в жовтні 1981 року. За ці роки сформувався колектив фахівців високого рівня, які надають медичну допомогу співробітникам Управління, членам їх сімей, а також ветеранам органів держбезпеки.

На сьогоднішній день завершено капітальний ремонт та реконструкцію приміщення військово-медичної служби, повністю оновлено кабінети прийому пацієнтів, осучаснено лабораторію, фізіотерапевтичний, стоматологічний та інші профільні кабінети, а також закуплено сучасне медичне обладнання.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #7 Владимир 05.11.2013 09:05
Эта поликлиника работает еще со времен СССР просто сделали ремонт,а сколько вони уже.Меня лично после Афгана поставили на ноги,честь и хвала им.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #6 ВАСИЛЬ МИКОЛЕНКО 12.09.2013 19:39
Щоб відкрити цей ЗАКРИТИЙ для платників податків медичний заклад, влада ЗАКРИЛА з десяток сільських ФАПів, чи дільничих лікарень, залишивши сотні українців навть без первинної медичної допомоги.
Одним словом, влада - проти народу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 цікаво 12.09.2013 17:19
відомство заробляє отож і має кошти аби подбати про своїх підлеглих. мабуть за умови певної платні там пролікують кожного охочого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Гена 12.09.2013 16:29
Зверніть увагу на фото-який гарний і затишний ремонт,потім сходіть в інші мед.закладі міста.Відчуйте різницю.Хто і як лікується...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 ирина 12.09.2013 15:33
для себя "любимых" ничЁЁ не жалко?? а ,пожалуйста,отр емонтируйте и дет. поликлинику на Вербовецкого.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Loki 12.09.2013 14:07
А архивы "конторы" случайно там он открыть не собирается? Как старые так можно тоже і оновлені. Те шо уже техпрогресс на нас наархивировал)) )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Гена 12.09.2013 13:46
відкрили для себе 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100