реклама Делікат

реклама

Співробітники Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Черкаській області отримали оперативну інформацію, що в місті Черкаси в одному з місцевих розважальних закладів люди грають у покер на гроші.

Цю інформацію відразу було внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідче управлінням УМВС України в Черкаській області відкрило кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Для документування злочинної діяльності бізнесменів співробітники УДСБЕЗ розробили спецоперацію. Отримавши дозвіл прокуратури та суду, працівники міліції провели оперативну фіксацію факту гри. Після чого провели санкціонований обшук в приміщенні покерного клубу.

У результаті обшуку правоохоронці виявили та вилучили два покерних столи, гральні фішки та карти. Крім цього були вилучені грошові кошти, здобуті злочинним шляхом в сумі 8300 гривень, 100 доларів США та документацію.

На відвідувачів, які брали участь в азартних іграх складені протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення та направлені для розгляду до Соснівського районного суду.

На цей час працівники міліції проводять слідчі дії та встановлюють коло осіб, які причетні до організації незаконного грального бізнесу, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
-2 #5 zoikind_kosmodemyanskich 12.09.2013 17:26
Глупость 100%. Почему нельзя играть в карты ? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 1 12.09.2013 14:08
Не поделились :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ирина 12.09.2013 14:06
во дурня...во всем мире "играют" у нас- шыш!! сами же загоняют в подполье!! нет что бы легалезировать( не все понятное дело): покер,букмекеро в и брать большие налоги...так у нас берут откаты....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Loki 12.09.2013 13:58
На виски надо было играть! Полицаи бы укушались по привычке и всё было бы чики-пуки! Село!!)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Не горюйте... 12.09.2013 13:48
Завтра пан Ліпандін за "проявлений" "героїзм" вручить міліціянтам грамоту і гвоздики...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100