реклама Делікат

реклама

Одна з наймолодших співробітниць Управління ДСНС у місті Севастополі – 23-річний старший лейтенант служби цивільного захисту та провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Людмила Компанієць із Черкас – перемогла в конкурсі, присвяченому здоровому способу життя.


Людмила приїхала до Севастополя у 2012 році з Черкас, де закінчила Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, отримавши звання лейтенанта служби цивільного захисту. У рідному місті Людмила захоплювалася танцями та волейболом, а також була членом туристичного клубу.


– Дуже люблю спорт, тому у вільний час намагаюся приділяти йому якомога більше часу. Віддаю перевагу волейболу, трошки захоплююсь боксом, ну і, безумовно, – тренажерний зал. Штанга, гриф – це мені до вподоби, – розповідає найспортивніша дівчина ДСНС.

 


Для того, щоб тренування мали якнайбільший результат, Люда не забуває про здорове харчування: на сніданок – складні вуглеводи, на обід – фрукти та овочі, на вечерю – білки, описують район харчування черкащанки у прес-службі ДСНС у місті Севастополі.


Дівчина ще до початку роботи в Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій двічі ліквідовувала загорання самостійно.


Одного разу через замикання в проводці сталося загоряння та сильне задимлення прибудови, в якій знаходились автомобіль та трактор. У приміщенні дідусь Людмили саме лагодив автомобіль. Поки бабуся викликала швидку допомогу та пожежників, Люда витягла діда із задимленого приміщення й надала йому першу медичну допомогу, необхідну при отруєнні чадним газом: наклала на органи дихання вологу марлеву пов'язку. Потім дівчина, скориставшись вогнегасником, ліквідувала джерело займання ще до приїзду рятувальників.

Згодом дівчина ліквідувала загоряння електричного щитка. Попередньо знеструмивши приміщення, Людмила «прибила» полум'я шматком матерії, після чого викликала аварійну службу. Завдяки знанням правил пожежної безпеки того разу вдалося уникнути розповсюдження полум'я.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100