реклама Делікат

Протягом минулих вихідних на пожежах в області загинуло двоє людей. Загинули від вогню, але через алкоголь і звичку курити в ліжку... Так, 26 лютого в кімнаті житлового будинку села Тимченки Чорнобаївського району через необережність при палінні загорілося спочатку ліжко, а потім і дерев'яна підлога, меблі та перекриття. І хоча пожежа не встигла набути значних розмірів, вогонь встиг забрати життя 72-річного власника будинку.

Працівники МНС, встановлюючи всі передумови трагедії, дізналися від голови сільської ради, що пенсіонер нещодавно втратив дружину, тому часто випивав. Не виключено, що в переддень трагедії він теж перебував у нетверезому стані.

Наступного дня, 27 лютого, за аналогічних причин загинув 43-річний мешканець села Коробівка Золотоніського району. Останнім часом горе-чоловік, проживаючи в одному із будинків на території недіючої бази відпочинку, яка належить ТОВ «Красногор», полюбляв «оковиту» та цигарки. Цього ж дня люди, що приїхали на сусідню базу відпочити на вихідні, помітили дим в одному із будинків і відразу повідомили рятувальників.

На момент приїзду бійців МНС полум'я охопило із середини майже все приміщення. На місці пожежі було виявлено тіло чоловіка.

Збитки від пожежі у двох випадках не значні, але втрачені людські життя через паління цигарки згасли назавжди.

Як повідомляє прес-служба МНС області, серед загальної кількості пожеж, під час яких гинуть люди, найбільше трагедій трапляється через куріння громадян у ліжку, до того ж, після вживання спиртних напоїв.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100