реклама Делікат

реклама

КП «Черкасиводоканал» продовжує ремонт оглядових колодязів на вулицях міста. Цього тижня бригади Водоканалу працюють на бульварі Шевченка, від Смілянської до Леніна.

Необхідність заміни люків виникла після того, як було проведено обстеження всього каналізаційного колектора, який проходить під бульваром Шевченка від вул. Можайського до площі 700-річчя. У деяких місцях каналізаційні колодязі під впливом газової корозії фактично зруйнувалися. Не витримує навантаження транспорту і асфальт навколо них.

- Проводимо повну вирубку асфальтобетонного покриття та розбираємо зруйновані горловини оглядових колодязів, - говорить начальник цеху мереж водопостачання та водовідведення КП «Черкасиводоканал» Василь Литвиненко. - Монтуємо нові залізобетонні плити-перекриття та встановлюємо чеські люки з логотипом міста, які витримують навантаження до 25 тонн.

Такі люки Водоканал вже встановлював у минулому році на тих вулицях, де тривав капітальний ремонт і вони в експлуатації показали себе добре. Про це інформує прес-служба КП «Черкасиводоканал».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100