реклама Делікат

реклама

Працівники УМВС України на Одеській залізниці при спробі крадіжки деталей верхньої будови колії у вантажному парку станції ім. Т. Шевченка затримали неодноразово судимого 35-річного жителя м. Сміла.

Повідомлення про цю подію надійшло до чергової частини лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченко від машиніста маневрового потягу, який, під’їжджаючи до станції, помітив зловмисника, який відкручував деталі.

Слідчо-оперативна група, яка негайно прибула на місце події, затримала правопорушника саме під час демонтажу обладнання залізниці. У нього було вилучено інструменти, за допомогою яких він здійснював крадіжку.

У черговій частині міліції при проведенні особистого огляду в присутності понятих у чоловіка до того ж було виявлено ніж, який, за довідкою експерта, є холодною зброєю.

Зі слів затриманого, деталі залізниці (клемні болти з підкладками) він намагався демонтувати з метою їх подальшої здачі до пункту прийому металобрухту, а ніж – зберігав для самооборони.

Правоохоронці встановили, що правопорушник має вже сім судимостей за крадіжки та незаконне зберігання зброї, перша з яких була ще в 22-річному віці. Тільки чотири місяці тому його звільнили з місць позбавлення волі, де чоловік відбував покарання протягом п’яти років за чергову крадіжку, інформують у прес-службі УМВС України на Одеській залізниці.

– За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка», ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до п’яти років, – повідомляє начальник відділу карного розшуку Управління полковник міліції Сергій Єгоров.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100