реклама Делікат

ДПА в Черкаській області в рамках кампанії «Декларування доходів громадян – 2011» оголосила конкурс «Кращий декларант 2011 року».

Конкурс проводиться у лютому – березні ц.р. серед громадян – декларантів, які самостійно і завчасно задекларували доходи і сплатили податок (наприклад, які добровільно задекларували значні іноземні доходи, дохід від продажу нерухомості та рухомого майна, інвестиційний дохід, доходи від здачі в найм нерухомості, подарунки тощо (не приватні підприємці).

За словами першого заступника голови ДПА в Черкаській області Володимира Коломійця, захід запроваджений з метою створення в регіоні атмосфери добровільної сплати податків, виховання соціальної поваги до громадян, які самостійно і вчасно декларують доходи і сплачують податки з таких доходів, створення умов для зростання кількості сумлінних декларантів в регіоні, пропагування свідомого ставлення до сплати податків з усіх одержаних доходів, підвищення загального рівня податкової культури жителів Черкащини.

Переможці конкурсу отримають відповідні дипломи, футболки з написом «Кращий декларант року» та договір з ДПА в Черкаській області щодо надання консультаційної та інформаційної підтримки.

Про це повідомляє прес-служба ДПА області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Володимир Бесараб 04.03.2011 08:08
В цілому справа добра якщо працює в обов'язкових загальнодержавн их маштабах та щей на теренах загальнокультур них цінностей України. Якщо ж у пару із "анонімними телефонами" то для досягнення стану правління ВКП(б) залишається ще прийняти постанову про отримання частини майна сусіда якого ти здав. І тоді шлях до перетворення українця в радянську людину (Это звучит гордо!) - відкритий. Правда шлях то відкритий, а ціль не досяжна.
Краще б слідкували за тим щоб закон не порушувався тими ж дерслужбовцями при декларуванні. Он в Лисянському районі на депутатське запитання про заробітну плату посадових осіб районної ради надійшла відповідь - інформація конфіденційна. Направили цю горе-відповідь нардепу від ПР, який бігає по телеканалах і все питає: "Покажіть мені того дерслужбовця який не відкриє про себе інформацію?" Ми показали, а толку то мало, далі бігає. Так що скидаються такі акції на окозамилювання. Не в тому середовищі податківці сумління виховують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ВВ 03.03.2011 18:34
"Ржу нимагу". Скоро ДПА будет проводить конкурсы типа - "Здай соседа, не задекларировавш его доходы", или "Лучший общественный разносчик бланков налоговых деклараций с ПДФО" или "Расскажи всем друзьям как заполнить декларацию" и т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100