реклама Делікат

реклама

На останньому засіданні четвертої сесії Черкаської міської ради депутати зняли з розгляду частину земельних питань ще до початку їхнього розгляду. Їх відправили на ретельне вивчення земельної комісії. Про це журналістам повідомив голова фракції Партії регіонів у міськраді Ігор Мельников.

– У переліку є багато земельних питань. Це пов’язано з тим, що вони лежать вже більш ніж півроку. Серед питань, наприклад, є звернення двох ветеранів. Вони вже більше року звертаються. Ми готові підтримати людей, якщо ці питання справді наболілі. А якщо там, як говорять «вільні демократи», є питання дерибану, так ми проти цього! Якщо вони знають, де ці дерибани, нехай підкажуть нам! Ми готові звернутися в прокуратуру, нехай дадуть оцінку цьому всьому, – запевнив Мельников.

Утім, такі слова з боку «вільних демократів» він вважає певною мірою «огульними».

– Що це взагалі за слово «дерибан»? Це крадіжка нашої землі міста Черкаси! Давайте дамо оцінку, ви як журналісти, ми як депутати. Якщо є такі питання, давайте їх піднімати. Давайте працювати сильно, потужно з цього приводу, – звернувся до журналістів Ігор Петрович. – Якщо є такі нариви на тілі нашого міста, давайте їх ліквідувати. Щоб місто ставало кращим і яскравішим.

Опісля він повідомив, що депутати зняли земельні питання, які їм «здаються незрозумілими».

– Знаєте, питання двояке: з одного боку є дерибан, як переконують «вільні демократи». А з іншого – чому ми їх зняли? Бо не розібралися. Незрозуміло, чому 10 соток землі ми маємо віддати комусь за щось десь у нашій золотій Соснівці, – підкреслив «регіонал».

Насамкінець він дав «вільним демократам» пораду: не «кричати даремно про дерибан, а працювати».

– Сидіти і кричати – це діло нехитре. А треба працювати: вийти та озвучити питання. І зробити так, щоб ми бачили, що там відбувається. А так… виліз і кричиш! Якщо ви вдома будете кричати: «Давайте ковбаси!», то у вас вдома ковбаса з’явиться? Ні, треба працювати! Треба заробляти! Треба кабанчика виростити, заколоти його… – порадив Ігор Мельников.

Водночас депутатка-«вільна демократка», заступник голови земельної комісії Ніна Набокіна сказала журналістам, що перелік земельних питань її неабияк здивував.

– Прострочені терміни розгляду. Крім того, у переліку є вільні земельні ділянки, які не повинні виноситися на розгляд. Яка мотивація цього, я сказати не можу. Мені також незрозуміло, на якій підставі в одне рішення вноситься декілька суб’єктів. Це суперечить законодавству. Мабуть, за цим хтось стоїть. Я вважаю, що це певний механізм, від якого слід відійти, – наголосила Ніна Андріївна.

Натомість, як повідомив «Прочерку» депутат міськради Олександр Радуцький, усі земельні питання народні обранці перенесли на наступне пленарне засідання. Воно відбудеться вже цього четверга, 19 вересня.

– На останньому засіданні ми встигли розглянути лише зміни до Програми соціально-економічного розвитку та зміни до бюджету. Це пов’язано з великою кількістю виступів, що передували розгляду загальних питань. Тому частина як загальних, так і земельних питань була перенесена, – зазначив Олександр Романович.

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Кроп 23.09.2013 08:52
И при чем домик в сосновке у Мели (сосед Черняк и т.д) незаконно построен. И пока все путем,его надо быстренько узаконить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Знаю 17.09.2013 10:52
А не у самого ли Мели домик в Золотой сосновке нашей строиться?! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Мирося 17.09.2013 09:21
А що ж так Меля промовчав про "Бочку" і землю довкола неї? Хіба то не дерибан?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Артур 16.09.2013 18:15
Кому як не Мелі про дерибан знати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 Гонта 16.09.2013 15:54
А Меля що, сало їсть? Так гарно про свинку розповідає... Глянеш на фейс, ніби прищурився по татарськи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 будячок 16.09.2013 14:35
ПРівці запевняють, що ДЕРИбану не існує; вільних демократів "перелік земельних питань неабияк здивував" :roll: :roll: Шановні, Вам не дежавю :-x :-x Так, вірно, на сесії, яка відбудеться ПОЗАчергово, швиденько розглянуть усі питання, які будуть виглядати смачно ФІНАНСОВО :oops: :oops: :oops: а що там ветерани!? чекали рік - ще й більше почекають: ТРЕБА Ж РОЗІБРАТИСЯ!!!! Ну як тут не будеш лаятися :sad: ссссуууу....иии
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 ирина 16.09.2013 14:21
Меля в своем репертуаре...мы красивые и пушыстые!!! земелька золотая в сосновке??...как же вам хочется всем ее поцевать???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 С... 16.09.2013 14:17
меля хоче 10000 уюе за "рішення" питання по землі, ми швидше вас підвісим на центральній площі,не наривайтесь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Степан 16.09.2013 14:13
Їм показали земельний дерибан. Якби Одарич не сказав про Ціолковського, то вони втіхаря б проголосували і в ус не дули. А зараз сказали мабуть в Києві, виправдовуйтеся . От хлопці недолуго і кричать: Який дерибан? Де дерибан? Це все папереднікі))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100