реклама Делікат

реклама

У ці хвилини в Смілі на вокзалі станції ім. Т. Г. Шевченка знімають популярне кулінарне шоу «МастерШеф», що на каналі «СТБ». Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.

Інформацію про візит знімальної групи столичного телеканалу підтвердив у коментарі «Прочерку» і начальник пасажирського вокзалу станції ім. Т. Шевченка Євген Останін.

– Почалися зйомки на пероні сьогодні об 11.00. Триватиме процес до 18.00. Телевізійники знімають цикл передач на залізниці. Учасники під 62-им потягом «Миколаїв-Москва» реалізовуватимуть ту продукцію, яку виготовили, – розповів «Прочерку» Євген Васильович.

За його словами, щоб отримати дозвіл на знімання, представники каналу «СТБ» писали лист до дирекції залізничних перевезень, домовлялися та погоджували усі нюанси.

– Зі столиці до Сміли прибуло близько ста осіб. Пасажири реагують на процес нормально. Крім того, ми викликали воєнізовану охорону, залучили сержантський склад лінійного відділу, райвідділу міліції. Тому порядок гарантований, – запевняє Євген Васильович. – Люди, які мають квитки на сьогодні, можуть не хвилюватися: для них забезпечили необхідний інтервал між пероном та місцем зйомки.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 холодноярець 16.09.2013 20:30
А ролі пасажирів хто виконуватиме?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Марина 16.09.2013 18:42
Интересно , что они там готовили? Может пирожки)) :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100