реклама Делікат

реклама

Генеральний директор холдингу «Агрозлатодар» та колишній голова Черкаської облдержадміністрації Володимир Лук’янець вважає, що на колись очолюваному ним підприємстві «Златодар» склалася ненормальна ситуація. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання «Прочерку».

Нагадаємо, станом на сьогодні до підприємства є два позови: ТОВ «Полігрейн Агро» (м. Київ) хоче відсудити в «Златодару» 15 млн грн, а «Укртелеком» – 9,5 тисяч.

– Зараз «Златодар» винен в межах 30 тисяч. Сьогодні там відключений газ, електроенергія. Комбінат повністю зупинився. За два роки, як я пішов за станом здоров’я з посади керівника, там – вже четвертий директор. Це ж ненормальне явище! Абсолютно! – бідкається Володимир Лукич. – Місто це не хвилює, область не хвилює. Ситуацію змінити можна дуже просто: заступнику голови Черкаської облдержадміністрації Анатолію Івашкевичу треба підписати листа до голови профільного комітету із пропозиціями. І все.

Нагадаємо, Володимир Лук’янець очолював «Златодар» із моменту своєї відставки з посади голови Черкаської облдержадміністрації у 2003 році до червня 2011 року. Після Володимира Лукича виконувати обов’язки генерального директора почав Геннадій Кондратьєв.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #4 Іван Петрович 19.09.2013 08:48
А чого саме 30 тис??? Грошей чи тон зерна.Забули нагадати що працівники підприємства не отримують зарплату майже півроку. При Лук'янцю хоч зарплату люди вчасно отримували.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Мінора 18.09.2013 21:12
А що Лук'янець скаже про величезну недостачу зерна, яка виникла при його керуванні-вип...нні? І яка ситуація з кримінальними справами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 незнайка 18.09.2013 20:42
Экономика области переориентирова на на экспортно направленное крупнотоннажное производство зерна и химических удобрений Из экономических соображений ПО АЗОТ уже не дает требуемого наполнения в т ч и городского бюджета Ни Билоусов ни кто другой на местном уровне с этой проблемой не справится На мой взгляд избрание госпожи Жуковской только усугубит ситуацию
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ирина 18.09.2013 14:24
і все..... НЕ все,не все так просто!! Комусь дуже потрібно,щоб так було,не здається?? Для власника 30 тис- це так- пообідати разок в престижному ресторані!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100