реклама Делікат

реклама

На сьогодні в Києві триває активне обговорення майбутнього бренду України. Крім того, в столиці взялися розробляти Державну цільову програму розвитку туризму та курортів в Україні. До роботи долучаються і черкаські фахівці.

Зокрема, місце України в туризмі обговорюватимуть на другому міжнародному туристичному форумі, що відбудеться в Києві з 10 до 12 жовтня. У ньому візьмуть участь кілька десятків закордонних експертів, серед яких Генеральний секретар Всесвітньої туристичної організації Талеб Ріфаї, Голова Делегації Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські, представники 12 країн-членів Організації Чорноморського Економічного співробітництва, Посол Німеччини в Україні Кристоф Вайль, Президент Американської торговельної палати в Україні Хорхе Зукоскі.

Під час форуму відбудеться засідання міністрів туризму країн Організації Чорноморського економічного співробітництва та представлення експозиції туристичних та курортних можливостей регіонів України.

У межах форуму планується спільне засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів і Ради туристичних міст України, учасники якого обговорять питання розроблення Державної цільової програми розвитку туризму та курортів в Україні до 2022 року.

Участь у форумі черкащан підтвердила «Прочерку» завідувач сектору іміджевої діяльності та розвитку туризму головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин Черкаської облдержадміністрації Анастасія Скрипченко.

– Ми плануємо участь у виставці на форумі, проте там досить вузька тематика – лікувально-оздоровча. На офіційній частині, де буде презентація концепції бренду України, ми точно будемо. 20 вересня буде попередня нарада, де ми висловлюватимемо свої пропозиції щодо бренду України, – розповіла Анастасія Скрипченко.

Натомість, як інформує сайт «Урядовий портал», на нещодавній нараді в Києві Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул наголосив на тому, що на сьогодні внесок сфери туризму у ВВП України становить лише 2,2%. Натомість у світі, за даними Всесвітньої туристичної організації, сфера туризму та курортів генерує кожне 12 робоче місце, а її внесок у світовий ВВП становить 9%.

– Така ситуація в Європі є орієнтиром і для нас. Ми маємо використовувати найкращі світові практики для підвищення сервісу. Україна має потужний потенціал розвитку галузі, – наголосив Олександр Вілкул.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Loki 19.09.2013 10:41
Бренд украины - чернобыль. Сразу понимают где это. Имидж украины - новые нувориши, жгущие 500 ойровые купюры на своих вечеринках (лыжных курортов). Персонал возмущается потом тем, что снова эти украинцы пепеплом всё испачкали(((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Вася Х... 19.09.2013 09:02
нудотная статья
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100