реклама Делікат

реклама

День села відсвяткували у неділю 15 вересня жителі Старого Ковраю на Чорнобаївщині. У програмі свята був фестиваль гармоністів, розіграш лотереї, безкоштовна каша та юшка.

На початку заходу згадали  про тих, хто творив і творить історію села. Вшанували пам’ять 155 жителів Старого Ковраю, які не повернулися додому з війни, і найстарших жителів села Любов Древаль та Івана Удода, яким вже більше 90 років. Привітали також молоді родини, в яких народилися діти.

 

Подарунками відзначили кращих трудівників села – оператора машинного доїння Тетяну Хохлову та соціального працівника Аллу Якубу, умільців народного промислу Марію Бас, Наталію Гордієнко, Надію ю Животкевич, Надію Гордіієнко, Катерину Костенко, Марію Мироненко, Надію Душку, Аллу Сліпенко, Світлану Івженко, Діану Давиденко, Анну Кокоріну та Володимира Бараненка – прекрасного гумориста та майстра з приоготування юшки й каші, без якого не обходиться жодне свято.

Серед почесних гостей свята був  один із засновників СТОВ «Старий Коврай» та головний спонсор Олексій Петрович Душейко, який привітав жителів села зі святом і подякував за працю та допомогу товариству.


Своїх земляків також привітали виконуюча обов’язки сільського голови Тамара Фокіна та настоятель місцевої церкви отець Михаїл. Не обійшлося цього дня і без вітань учнів місцевої школи та виступів улюбленців односельчан – Староковрайського народного самодіяльного духового оркестру.


Справжньою родзинкою свята став фестиваль гармоністів, ініціатором проведення якого є земляк Василь Канівець, що нині проживає в Москві. Його батько був віртуозом гри на цьому інструменті.


А на завершення розіграли лотерею, суперпризами під час якої були живі поросята, зерно, мед та інша сільськогосподарська продукція. Насамкінець всіх запросили пригоститися кашею та юшкою.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100