реклама Делікат

Учора на території аеропорту міста Черкаси співробітники міліції Черкаської області провели командно-штабні та тактико-спеціальні навчання щодо дій органів і підрозділів внутрішніх справ, внутрішніх військ МВС України з припинення групових порушень громадського порядку та недопущення масових заворушень.


Для визначення якості проведених навчань та їх оцінки прибули представники Міністерства внутрішніх справ України – головний інспектор Штабу МВС України підполковник міліції Олександр Вінніченко та заступник начальника оперативного управління Штабу Головного управління внутрішніх військ МВС України полковник міліції Микола Уршалович. Також були присутні члени колегії УМВС керівники галузевих служб і начальники райвідділів.


Учасники навчань відпрацьовували ситуацію, під час якої невдоволений натовп із застосуванням сили намагався зайти до адміністративної будівлі. Своїми діями молодики створювали ситуацію, що загрожувала громадському порядку, життю та здоров’ю громадян, які перебували поблизу.


Для ізоляції району проведення операції була виставлена група оточення. Силами спецпідрозділів «Беркут» та «Грифон» натовп правопорушників розділили на декілька груп, з яких були вилучені найактивніші учасники та підбурювачі. Решта учасників акції, залишившись без своїх «лідерів», почали поводитись спокійно та припинили безлад, зазначають у прес-службі обласної міліції. Після закінчення операції, слідчо-оперативна та вибухотехнічна група провела ретельний огляд місця події, вилучала речові докази, які фіксувалися на відео- та фотоапаратуру.


У прес-службі обласної організації ВО «Свобода» навчання правоохоронців називають «серйозною підготовкою охоронців режиму Януковича до протистояння із громадою».

– Що ближче до виборів на посаду Президента України, то частішими ставатимуть не лише такі «навчання», а й застосування на практиці вмінь придушення мирних зборів громадян, – вважає голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар. – Адже вже усім стає зрозуміло: Янукович не має змоги перемогти на виборах 2015 року в демократичний спосіб, тому йому доведеться, вочевидь, силами спецпідрозділів міліції та «тітушків» примусити українців змиритися із фальсифікаціями. Та, навіть попри намагання залякати українців, ми готові відстояти право громади обирати собі владу. І ми переможемо, адже влада та міліційні чиновники бояться втратити лише свої посади, а ми воліємо не втратити Україну.

реклама

Коментарі  

 
+4 #8 ОТАК 30.11.2013 12:59
А КОРОЧЕ ВЧИЛИСЯ ВБИВАТИ СВОЇХ ЛЮДЕЙ. ЦЕ ПОКАЗАВ МАЙДАН.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 лютий 30.11.2013 12:52
Слава тим холуям,що в 10-ому році галасували за пр!Через вас,суки,тепер дітей бють дебіли на майданах...Будьте ви прокляті разом зі своїм зеком!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 SMS 20.09.2013 09:09
Ботнар и тут проистерил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Дрон 19.09.2013 21:02
дешЁвое запугивание ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Виктор 19.09.2013 13:59
Цитую стабилизец:
Бугага, Тулуб и елки снес перед ОДА, чтобы, в случае чаво, легче было бороться с натовпом.

Согласен, он боялся что по елкам в окна залезут. :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 стабилизец 19.09.2013 13:36
Бугага, Тулуб и елки снес перед ОДА, чтобы, в случае чаво, легче было бороться с натовпом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Loki 19.09.2013 13:02
Подготовка к флешмобам, которые "невдоволеному натовпу" преподносят под названием "выборы ....."))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Шокер 19.09.2013 12:45
шокуюча новина... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100