реклама Делікат

Більше ста учасників з усіх куточків України, десятки презентацій та майстер класів, а головне – атмосфера натхнення та творчості. Такими були складові Всеукраїнського форуму «Від ідеї до успіху: місцеві ініціативи змінюють життя українських громад», який відбувся 13 -14 вересня в Чернігові. Про це у своєму блозі інформує черкащанин, керівник Агентства стратегічних досліджень Сергій Пасічник.

Форум «Від ідеї до успіху» став майданчиком для обговорення досвіду громадської діяльності на місцевому рівні (тобто на рівні невеликих районів, міст, селищ). Під час двох днів було проведено десятки майстер-класів, презентацій та обговорень, що дозволило не тільки навчитися чомусь новому і почути успішні історії, але також і започаткувати нові партнерства між неурядовими організаціями з різних областей країни.


Гостями Форуму стали представники донорських організацій, міжнародних фондів, муніципалітетів, бібліотек та громадських рухів. Але найважливішими гостями все ж були лідери неурядових організацій з невеликих міст, районних центрів, сіл та селищ, що географічно представляли майже всю Україну. Саме вони були головними героями форуму, людьми, для поширення чиїх надзвичайних історій цей форум був проведений.

Особливістю та незабутнім моментом форуму стала церемонія нагородження переможців конкурсу «Краща громадська ініціатива України», де було відзначено ініціативу у восьми номінаціях. Так, зокрема, перемогу в номінації краща ініціатива у сфері роботи з людьми з особливими потребами отримала Черкаська міська громадська організація «Спілка батьків дітей-інвалідів» з ініціативою «Створення громадського центру соціальної реабілітації дітей та молоді з особливими потребами «Перспектива».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100