реклама Делікат

Сьогоднішній день у Черкасах можна назвати неофіційним відкриттям баскетбольного сезону, інформує сайт «Черкаський спорт».

Прем’єрний показ команди відбудеться під час міжнародного турніру – «Кубок Венето». Протягом трьох днів (19-21 вересня) у черкаському ПС «Будівельник» буде відіграно відразу шість поєдинків, три з яких за участі «Черкаських Мавп». Колектив Володимира Холопова зустрінеться з командами, які були опонентами нашого клубу в це міжсезоння («Миколаїв» та «Дніпро-Азот»), а також старими знайомими з «Каспія».

Цікаво, що першими у Черкаси прибули гості з Казахстану, які вчора по обіді відпрацювали тренування у ПС «Будівельник». Саме казахи відіграють матч-відкриття турніру проти «Дніпра-Азоту» (завтра о 16.30), після чого буде церемонія відкриття змагань та матч «Черкаських Мавп» і МБК «Миколаїв».


Зрозуміло, що цей турнір наставники команд розглядають, як можливість обкатки своїх колективів напередодні старту чемпіонатів. Причому, зважаючи на середину вересня, ця репетиція має бути генеральною. За таких умов забрати головний трофей турніру буде не просто почесно, а й корисно для морального духу колективу.

Не так давно наставник «Мавп» Володимир Холопов окреслив, що учасники цього турніру приблизно одного рівня, а це може подарувати цікаву турнірну закрутку. Та навіть після цих слів на черкащан подивляються, як на потенційних фаворитів цього старту. Причому цю перевагу дає не лише фактор рідного паркету, а й статистика. З чотирьох останніх зустрічей з учасниками цього турніру «Мавпи» програли лише одну. Кілька тижнів тому черкащани розписали в Миколаєві мирову у вигляді перемоги та поразки (87:79 та 84:91) у матчах проти корабелів.

Минулої суботи помаранчево-чорні на Меморіалі Гаврилова впевнено переграли «азотівців» – 83:69, а рік тому на своєму майданчику декласували «Каспій» – 84:65.

Участь у цьому турнірі не візьме Андрій Кальніченко, який отримав травму в Запоріжжі. Форвард черкаського клубу бере участь у тренуваннях, але працює за індивідуальним графіком. Також під питанням поява в найближчих поєдинках Олексія Чигринова, у якого теж є мікротравма.

Зважаючи на від’їзд на «Кубок Сабоніса» Святослава Михайлюка, Олександра Кобця і Микити Руслова, заявка черкаського клубу може виглядати доволі вузькою. Розширить її захисник – Владислав Мякінін. Екс-гравець «Кривбасбаскета» наразі перебуває у команді на трай-ауті. Також велика вірогідність побачити на цьому турнірі Івана Кольєвіча, котрий підтримує форму з черкаським клубом.

Вхід на всі матчі у ПС «Будівельник» абсолютно вільний!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100