реклама Делікат

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції за спецлінією «102» надійшло повідомлення про скоєння розбійного нападу.

В одному із сіл району невідома особа скоїла напад на місцеву пенсіонерку та заволоділа грошовими коштами в сумі понад 1000 гривень. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Під час розмови з потерпілою працівники міліції дізналися, що вдень до її будинку зайшов незнайомий чоловік, зв’язав їй руки та почав нишпорити по будинку, шукаючи гроші та цінні речі. Зібравши всі заощадження старенької, зловмисник швидко зник, але бабуся встигла розгледіти обличчя свого кривдника та добре запам’ятала його прикмети, зазначають у прес-службі обласної міліції.

Правоохоронці опитали місцевих жителів та перевірили раніше судимих осіб, які притягувались до відповідальності за такі злочини.

Наступного дня черговий по райвідділу отримав нове повідомлення про скоєння розбійного нападу на літню жінку. Двоє невідомих в масках напали на пенсіонерку та заволоділи грошима в сумі понад 3000 гривень. Характер вчинення розбійних нападів вказував на те, що до скоєння цих правопорушень причетна одна й та ж особа.

Для розшуку зловмисника залучили співробітників управління карного розшуку. Весь особовий склад райвідділу міліції було переведено на посилений варіант несення служби. Завдяки подворовим обходам кожної вулиці та перевірці підоблікового елементу вдалось встановити, що до скоєння розбійних нападів причетний 36-річний, раніше судимий місцевий житель.

Згідно з отриманою інформацією, підозрюваний у визначений час має з’явитись в одному з мікрорайонів міста. Також було отримано інформацію про те, що зловмисник може мати при собі вогнепальну зброю. Для затримання небезпечного злочинця були залучені кращі співробітники міліції. Коли зловмисник з’явився в полі зору, його затримали оперативники. У злочинця виявили обріз мисливської рушниці із зведеними курками.

Затриманого доставили до райвідділу міліції. На допиті чоловік зізнався, що причетний до вчинення останніх двох розбійних нападів. Також повідомив, що протягом п’яти останніх років скоїв близько сотні кримінальних правопорушень, які мали місце на території Черкаської, Кіровоградської та Київської областей. Затриманий розповів, що за весь цей час наніс збитків громадянам на суму понад 400 тисяч гривень, які витрачав весь цей час на потреби своєї сім’ї.

Наразі речові докази вилучено. Слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Злочинцю обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 вася 19.09.2013 14:23
да стрелять таких мразей надо без суда и следствия, а их ещё должны налогоплательщи ки содержать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100