реклама Делікат

Черкаська міжрайонна екологічна прокуратура разом із працівниками міліції провела черговий спільний рейд на акваторії річки Дніпро в Канівському районі.

Під час рейду затримали двох місцевих жителів, які за допомогою 10 рибацьких сіток та моторного човна незаконно виловили в річці Дніпро рибу різних видів, чим заподіяли збитки державі на загальну суму близько 50 тис. грн.

За словами Черкаського міжрайонного екологічного прокурора Дмитра Чустрака, виникає занепокоєння зухвалість поведінки браконьєрів.

– Керують незареєстрованими плавзасобами з моторами невідомого походження. Крім того, фасують та розвантажують незаконний вилов на території Канівської човнової станції, – говорить Дмитро Чустрак.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Черкаська міжрайонна екологічна прокуратура здійснює процесуальне керівництво за досудовим слідством, під час якого досліджуватиметься причетність осіб які, можливо, сприяли діям горе-рибалок, інформують у прес-службі Черкаської міжрайонної екологічної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Пасічна 19.09.2013 21:29
Теж мені новина - браконьєри! Прочеркісти, краще напишіть про останні перевірки прокуратурою, УБЕЗ та іншими котролюючими органами шкіл та дитсадків в Черкасах на предмет збору в школах та дитсадках грошей з батьків у вигляді благодійної допомоги! Ото бомба буде, а не стаття! З неофіційних джерел відомо, що перевіряючи органи перевіряють школи та дитсадки та їх керівництво по-повній, адже більшість коштів, які збиралися з батьків готівкою, а не через перерахунок на банківські рахунки! Після цієї перевірки повинні зняти декілька керівників шкіл та садочків, які дерли гроші з батьків, і відкрити декілька кримінальних проваджень! Даєш "бомбові" статті на Прочерку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100