реклама

реклама Делікат

реклама

У Черкасах визначать прибережну захисну смугу вздовж Дніпра та межі лісового фонду. За словами директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування Черкаської міської ради Артура Савіна, цей проект, що є одним з цьогорічних пріоритетів, дозволить визначити природоохоронну територію господарської діяльності, яка регулюється та на яку буде встановлено обмежений режим господарської діяльності. Про це інформує прес-служба Черкаського МВК.

Рішенням виконкому Черкаської міської ради 4 вересня було утворено робочу комісію для забезпечення процесу погодження проекту землеустрою зі встановлення водоохоронної зони і прибережної захисної смуги.

Проект землеустрою на сьогодні вже виготовлено, креслення зроблені, але необхідні відповідні погодження із землекористувачами.

Наразі їм направлено листи із пропозицією ознайомитися із проектом землеустрою та надати свої пропозиції, які будуть враховані при затверджені проекту.

Крім того, до кінця року також буде встановлено і межі земель лісогосподарського призначення, що дозволить ефективно управляти лісовим фондом міста.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Віктор Анатолійович 20.09.2013 15:33
Так Пузанько-Білик визначив вже давно прибережнгу захисну смугу вздовж Дніпра, котра після цього вся йому належить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 20.09.2013 15:12
Маладец Савин!Наконец определился с приоритетами на этот год создана комиссия Билоусов рулюет дальше Как учили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100