реклама Делікат

Черкаські рятувальники з нагоди професійного свята, окрім традиційних урочистих заходів (автопробігу, виставки рятувальної техніки та концерту), порадували жителів міста танцювальним флешмобом.

Близько 30-ти танцівників різного віку протягом 5-ти хвилин демонстрували відвідувачам торговельного центру «Любава» хореографічну постановку.

Заради флешмобу танцівники тренувались майже кожного дня протягом місяця, зазначають у прес-службі ДСНС області.

– Учасники флешмобу з ентузіазмом сприйняли цю ідею та тренувались дуже наполегливо. І хоч непросто було за такий короткий термін створити із «різношерстної» аудиторії єдиний колектив, де усі не лише рухаються, а й посміхаються і навіть думають синхронно, проте, схоже, нам це вдалося, – говорить хореограф, керівник танцювальної студії «Артес» Станіслав Василіско.

На думку начальника прес-служби УДСНС у Черкаській області Костянтина Проценка, такі оригінальні заходи допомагають не лише популяризувати службу, робити її ближчою та зрозумілішою людям, а й є стимулом для постійного розвитку. 

– Державна служба з надзвичайних ситуацій іде в ногу з часом, тож і в пропагандистську роботу ми намагаємося включати нові, цікаві й оригінальні форми, – пояснює Костянтин Петрович.

Нагадаємо, що це – уже третій флеш-моб, який організовує рятувальна службаЧеркаської області. Перший, присвячений Міжнародному жіночому дню, відбувся на роледромі в ТРЦ «Хрещатик-сіті», другий – 13 вересня порадував відвідувачів палацу культури «Дружба народів».


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100