реклама Делікат

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що самовільне руйнування пам'ятників Ленінові чи будь-кому іншому з радянських вождів є актом вандалізму. На його думку, такі дії не повинні мати місце в цивілізованій європейській державі, якою Україна прагне стати.

Про це він сказав у програмі "Сьогодні про головне" на ТВі.

"Інколи, буває, так боретеся за Україну, що ми її втратимо. На чому Україна базується? На правопорядку. Вам не подобається суд – міняйте правила, міняйте суддів, але не чиніть самосуду. От в цьому випадку почалася війна пам'ятників. Ми не повинні говорити, що це все "Свобода", – може, інші вандали. Але припиняйте боротися з мертвими в нецивілізований спосіб. Суспільство вже придумало референдуми, рішення і т.д.", – наголосив Олійник.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 незнайка 20.09.2013 15:31
Не лишне напомнить-на месте сегодняшнего Макдональдса пустого места не было
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Loki 20.09.2013 12:11
Скучно и старо. Сейчас опубликует письмо ветеранов штурма зимнего и защиты смольного с требованиями -"руки прочь от святого!". Потом проведёт собрания во всех коллективах "не знаем - но осуждаем!". Потом комменты возмущённых пионэров, о защите своих папов, соучастников штурма зимнего! То, шо "на чому україна базується? На правопорядку" - зачёт!! Олень жжот!!)))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Гуля 20.09.2013 11:54
Говорим олийник, понимаем продажная шкура, и кого такое чучело будет учить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Оксана Колісник 20.09.2013 11:06
Має бути не тільки думка громадськості, а й мистецтвознавча експертиза. Можливо, десь знайдеться пам'ятник Іллічу, який можна було б вважати мистецьким витвором, де фігура тіпо вождя подана у вигляді якоїсь промовистої скульптурної композиції, що дозволяє якось відчути час, знайомитися з історією. А наштамповані в масовому порядку цементні фігури - це сміття, яке захаращує міське чи сільське середовище. І для їхнього знесення достатньо тільки рішення підрозділу виконкому, що відповідає за архітектуру чи благоустрій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Alex 20.09.2013 10:42
Цитата:
Ми не повинні говорити, що це все "Свобода", – може, інші вандали

Значит если "Свобода" - то обязательно вандалы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100