реклама Делікат

Екс-нардеп Юрій Кармазін перевіряє легітимність обрання народних депутатів за трьома мажоритарними округами в Харківській області, а також по округах в Одеській, Київській, Черкаській, Херсонській, Рівненській, Кіровоградській та Вінницькій областях. Про це він заявив виданню «LB.ua».

– Інформація по цих областях готова на 50%. Я перевіряю сигнали про порушення на виборах, зокрема і в Харківській області. Жодного з прізвищ я називати не хочу. Як тільки ми побачимо, що депутат пройшов за сфальсифікованими матеріалами, ми покажемо пресі той позов, який будемо подавати, – заявив Кармазін. – Я нікого не звинувачую, поки в мене не буде суттєвих доказів. Я до останнього буду думати, чи подавати позов по кожному конкретному випадку. Ускладнює ситуацію те, що в нас немає спеціального комітету з перевірки результатів виборів.

Разом з тим, за словами Кармазіна, він буде порушувати питання про звільнення чинного складу ЦВК за «колосальні провали в роботі і порушення Конституції».


реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Плагин отсутствует 20.09.2013 17:24
Кармазин работает по наводкам регионалов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 незнайка 20.09.2013 15:40
Старость меня дома не застанет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Трахтенберг 20.09.2013 14:56
Пішов би в рідний колгосп на Звенигородщині, де дитинство пройшло, і показав як треба працювати і колгосп може таким чином підняв би з колін...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100