реклама

реклама Делікат

реклама

Учні Великобурімської загальноосвітньої школи Чорнобаївського району представляли Черкащину на Всеукраїнському зльоті юних інспекторів руху «Молоде покоління – за безпеку руху», який відбувся в дитячому центрі «Артек».


Варто зазначити, що команда «Світлофор» із Чорнобаївщини вже вісім разів в попередні роки представляла наш регіон на змаганнях такого рівня.

Учасники Всеукраїнського зльоту демонстрували свої знання і вміння в таких традиційних конкурсних етапах, як «Теоретичні знання ПДР», «Юний регулювальник», «Велоестафета», тематичний урок з безпеки дорожнього руху «Агітбригада», конкурсі медична допомога та творчому конкурсі «Захист плаката соціальної реклами з безпеки дорожнього руху».

За результатами виступів наші земляки посіли почесне 11-те місце серед 30 команд та отримали численні нагороди та призи, інформують у прес-службі ДАІ області.

За словами начальника служби профілактики Державтоінспекції Черкаської області, капітана міліції Олени Плаксій, створення та функціонування шкільних загонів юних інспекторів руху є одним із найрезультативніших заходів у профілактичній роботі ДАІ із попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, які, крім того, дозволяють вберегти життя не лише учасникам загонів ЮІР, але й іншим дітям.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100