реклама

реклама Делікат

реклама

Учасники Всеукраїнської літературно-мистецької акції «Тарас Шевченко мовами національних меншин» 19 вересня відвідали місто Канів.

Гості поклали квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзареві та вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.

Творчу делегацію з перебуванням на канівській землі привітав генеральний директор Шевченківського національного заповідника Василь Коломієць. Він зазначив, що Всеукраїнська літературно-мистецька акція «Тарас Шевченко мовами національних меншин» є однією з перших всеукраїнських заходів у межах відзначення 200-річчя з Дня народження відомого всьому світу Поета.

У музеї Шевченківського Національного заповідника відбулися літературні читання, в яких взяли участь близько ста учасників. Представники різних національностей 19 мовами світу прочитали Шевченків «Заповіт», зазначають в управлінні інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ Черкаської ОДА.

За словами заступника голови Ради національних товариств України Оксани Казанцевої, захід продовжиться в столиці України, де в театрі «Сузір’я» відбудеться творчий вечір, під час якого звучатимуть поезії Тараса Шевченка та пісні на його слова.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 ирина 25.09.2013 13:44
о пейзаж.......на фоне памятников и монументов фотографировать ся......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100