реклама Делікат

Позов ПАТ «Укртрансгаз» до ПАТ «АЗОТ» про зобов’язання повернути безпідставно набуте майно розглядав 18 вересня господарський суд Черкаської області під головуванням судді Н.М. Спаських. Розгляд справи відкладено до 26 вересня.

Судова ухвала про це є у розпорядженні інформаційного агентства «Прочерк».

Було заявлено позов про зобов'язання повернути безпідставно набуте майно (газ у кількості 87 714,890 куб. м.). В ході розгляду справи відповідач подав заперечення про те, що спірний обсяг газу ним було отримано не від позивача, а від ЗАТ «Укргаз-Енерго» за договором на купівлю-продаж природного газу від 28 грудня 2012 року. Це підприємство слід залучити до участі у справі як третю особу для з'ясування всіх правовідносин сторін щодо газу. Проти залучення до участі у справі третьої особи представники сторін не заперечили. У суду також виникла необхідність витребування додаткових доказів по справі. За таких обставин розгляд справи вирішено відкласти.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 незнайка 21.09.2013 09:21
Похоже всплывают подробности происхождения денег на спонсорские взносы для ремонта школьных классов в летнее время
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 yazon din alt 21.09.2013 08:51
Какой шум за 87 тыс кубов газа! А шо фирташники нагло украли 12 миллиардов кубов уже оплаченного государством газа - молчим?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100