реклама Делікат

У Черкасах досі не відбувся тендер на ремонт тротуарів. Натомість ямковий ремонт доріг виконаний лише на 50 %. Про це в соціальній мережі «Фейсбук» написав голова обласної організації «Батьківщини», член виконавчого комітету Анатолій Бондаренко.

Його обурює, що «місто готове до зими лише словами на папері».

«Я поцікавився, чому роботи виконані наполовину. У відповідь почув, як завжди, – погані погодні умови, техніка з початку серпня була направлена на Центральний стадіон. Але ж усі ці виправдовування не цікаві черкащанам! Чому бордюри досі розкидані на обочинах – теж питання без відповіді. Чому ремонтні роботи по вулиці Пастерівській розпочато з середини вулиці, а точніше – біля ринку. Для чиїх інтересів все це робиться? Питання знову без відповіді…» – обурюється Анатолій Васильович.

Він не розуміє, як за три тижні комунальники виконають усі заплановані роботи, що мали розпочатися ще з травня.

«Вважаю, що організація та виконання дорожньо-ремонтних робіт ведеться незадовільно. Ми зі Станіславом Овчаренком (член виконкому від опозиції, – ред.) неодноразово перевіряли адреси, на яких мали вестися ремонтні роботи. І ми не бачили там відповідної техніки, відремонтованої дороги, хоч як не намагалися нас на виконкомі запевнити, що робота кипить, але насправді робота ведеться не за графіками, що нам показуть», – констатує Бондаренко.

Його цікавить, як влада буде виправдовуватися перед черкащанами, коли випаде перший сніг.

«Немає спеціальної техніки в достатній кількості, розсипних матеріалів. З травня ми з Овчаренком говорили: давайте розпочинати підготовку, давайте працювати, давайте контролювати. У відповідь чули: все робиться, все виконується, до зими дороги будуть готові, показували цифри, а тепер за 20 днів все зробиться? Це смішно. Представлені цифри не викликають довіри, ми чуємо їх кожного виконкому, а роботу не зроблено. Тому висновок такий: підготовку міста до зими провалено», – резюмує член виконавчого комітету.

реклама

Коментарі  

 
+1 #18 Виктор 22.09.2013 12:17
Цитую Все Донбасс:
Да ладно вам всем. И так все понятно Адарич развалил всю систему, теперь время необходимо для организации и востановления. Толик, ты лучше пошел поработал бы, а то кроме трепа больше ничего.

Чего ты мелешь, клоун? Те кто живет в Ю-З отлично знают, что и при Олене и при Волошине, как 15 апреля заканчивался отопительный сезон, так горячая вода и пропадала аж до 15-го октября. И только при Одариче, все встало на свои места и горячая вода даже появилась на Королева, где ее отродясь летом не было.
а ты ту донбасский хр*н рассказываешь.
А Бондаренко - обделался по полной, теперь просто не знает куда бежать...потому и пытается дать задний ход, да вряд-ли получится!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #17 Дэун 21.09.2013 22:58
Цитую олег:
веселые ребята ... он власть в городе, и рассказывает что чтото там не делается. Блин рвались к этой власти, а оказывается там еще и работать на благо горожан нужно... Хочется уже выборов мэра, чтобы жители города дали свою оценку этому шоблу. Жалко немного теперешнего выполняющего обязанности мэра. Дядька вроде солидный и до этого имел авторитет. Показал себя во всей красе. Городом реально не руководит ( есть там для этого видимо караси и радуцкие), организовать ничего не может. Наф*га ему на старость такие приключения были?

РЕСПЕКТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 Світлана 21.09.2013 13:21
Анатолій, якщо так станеться, то ви погано контролювали, а якщо погано контролювали, значить нічого не робили корисного. Звільнити, запроданця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #15 народ 21.09.2013 12:36
http://tsn.ua/ukrayina/u-shkolah-z-batkiv-uchniv-derut-shaleni-groshi-ale-tabachnik-vperto-ne-bachit-problemi-312325.html А разве в Черкассах до недавнего времени было не то же самое? И почему в таком случае предыдущая директор департамента благополучно вышла сухой из воды, перейдя на теплое место в гимназию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 Остап 21.09.2013 10:32
Черговий Толіковий піар..... і більше нічого. Коли вони всі йшлм в виконком і до посад ( це про депутатів які працевлаштували сь) то думали , що всім вистачить. І дороги робити з тротуарами, і дитячі майданчики з парками відновлювати . ... і вкрасти звичайно хотілося. То вистачило тільки на вкрасти........ І це видно по місту..... І Бондаренко ні в якому разі не опозіціонер. ФАКТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 yazon din alt 21.09.2013 10:00
Цитую Крук:
Толік, не зміщуй акценти. Ти доклав руку до того, щоб дороги не ремонтувалися, зупинки не робилися, світлофори не ставилися.

В ЧЕМ именно он приложил руку? ЭТО - ЕГО сфера ответственности в горисполкоме? Другой вопрос - за каким хреном лезли гоп-позиционеры в тот горисполком, ЗАЧЕМ брали на себя ответственность , не имея реальных рычагов влияния?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Місцевий 20.09.2013 22:02
Як класно влаштувався толян і у владі і в опозиції, якщо щось хороше то толя це ми (опозиція) а як щось не так то це все влада! Толя влада це ти та твої продажні дружки які продали все і всіх включно з Ю.В Т. ви й в опозиції заради бабла. Після того як ти пішов до пр у виконком я як і багато Черкащан навряд ще раз повірять такій опозиції!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 EGO SUM LEX 20.09.2013 21:48
Пане Бондаренко, ви так гарно і,головне "обєктивно" критикуєте владу міста, мера, працівників комунальних служб. Але жодної критичної фрази стосовно тих, хто на 30-40 % винен у ситуації, що склалась, а саме - про себе та своїх колег по виконкому, про свого соратника по партії Овчаренка у тому числі.
Ви не зробили,ви не організували, ви не забезпечили, врешті решт - ви, члени виконкому, не зуміли вирішити усі ті проблеми, про які ви з таким натхненням говорите при кожній нагоді.
У виконкомі треба не контролювати, а працювати. Контролює нехай опозиція.
Ой, щось я плутаю, - ви ж і є опозиція. Ні,ви ж влада,ви є членом виконкому.
Знову збився ...
То хто ж ви є? Опозиціонер, чи людина чинної влади. А може ОППОЗИЦИОНЕР В ЗАКОНЄ?
Ви або робіть щось і відповідайте за наслідки своєї роботи, або йдіть у опозицію і тоді вже критикуйте владу.
У одному з творів Миколи Гоголя є така фраза - "Над кем смеетесь? Над собой смеётесь!", так це саме про вас шановний!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Коалиция Черкассы 20.09.2013 21:00
пожалуйста, не выгоняйте нас- мало откатов взяли, не успели все отбить.
С уважением,Саша и Паша.
Р.S. А на подготовку к зиме или отопительному сезону, да наплевать... Папередники виноваты...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Виктор 20.09.2013 20:56
Ну что сказать, клоун, он и в БЮТ - клоун. Яркий пример - Бондаренко!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100