реклама Делікат

Депутат Черкаської міськради від «Батьківщини» та невизнаний переможець в нардепи по округу №194 Микола Булатецький нещодавно був у столиці на зустрічі з представниками американського посольства. Там він документально підтверджував секретарю посольства, що вибори в «проблемних» округах насправді не були проблемними, а були «брутально сфальсифіковані владою». Про це Микола Булатецький повідомив сьогодні на прес-конференції.


– Також ми провели зустріч з представниками опозиції, з кандидатами, які, як і я, були позбавлені мандата. Говорили про створення такої собі групи підтримки, щоб певні нардепи від опозиції були закріплені за так званими «проблемними» округами, – зауважив Микола Булатецький. – Бо нам зараз важливо об’єднати зусилля напередодні перевиборів.

Також, за словами депутата, в Києві його звели з нардепами від ПР, які торік під час стресового підрахунку голосів приїжджали в окружну виборчу комісію №194.

– Їх тоді посилали придушувати і фальсифікувати. Але, від’їжджаючи, вони мене вітали, бо казали, що їм немає чого робити на окрузі. Для них моя перемога була очевидна. Ви їх пам’ятаєте: Чечетов, Тадеєв, Цюрко інші. І от дехто з них в приватній бесіді зі мною повідомив, що насправді Партія регіонів не монолітна. Там є різні впливи, групи. Зокрема, виборами в моєму окрузі цікавилася група Фірташа-Льовочкіна. Ця група і причетна до зриву виборів… – повідомив Микола Булатецький.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Скептик 23.09.2013 16:42
Зїздив за підтримкою в американське посольство? Непогано! Може і договір про співпрацю в разі обрання депутатом підписав, Коля? так хочеться під купол, до київських дівчат, аж зубами скрипиш! Отакої!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Фром 23.09.2013 14:31
Подружился с Эльбрусом? мда
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 СЕЛЯНИН 23.09.2013 14:23
Интереснее было бы узнать не содержание приватных Миколиних розмов а как себя сейчас чувствуют и как поживают канивские участницы врадиевской ходы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Г......о Микола 23.09.2013 14:03
Кальян Бєшєний хоче стать америкосом, але Чечьоткін заважає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100