реклама Делікат

Структурними підрозділами Держфінінспекції в Черкаській області за 8 місяців поточного року перевірено 128 підприємств, установ і організацій. Про це повідомив начальник Держфінінспекції в Черкаській області Олександр Поспєлов на розширеному засіданні колегії 12 вересня.

На 122-х об’єктах контролю виявлені фінансові порушення, що призвели до втрат, на загальну суму 33,1 млн грн. Вжитими заходами забезпечено відшкодування втрат на загальну суму понад 40,1 млн грн.

До правоохоронних органів передано 45 ревізійних матеріалів, за якими до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено запис та розпочато 78 досудових розслідувань.

Окрім цього, ще 16 досудових розслідувань розпочато за результатами участі працівників інспекції як залучених спеціалістів у перевірках, що  проводились правоохоронними органами. За матеріалами Держфінінспекції в Черкаській області складено 21 протокол про притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності за корупційні діяння.

За результатами контрольних заходів у 11 випадках призупинено бюджетні асигнування, у 125 – зупинено операції з бюджетними коштами та 24 розпорядникам зменшено бюджетні призначення (асигнування) на суму понад 607 тис. грн.

З метою посилення персональної відповідальності порушників фінансової дисципліни, до адміністративної відповідальності притягнуто 516 осіб на суму понад 91 тис. грн, до суду направлено 44 протоколи про адміністративне порушення законодавства про бюджетну систему та 25 протоколи про адміністративне порушення законодавства при здійсненні закупівлі товарів, робіт та послуг за державні кошти, за результатами розгляду яких притягнуто до відповідальності 24 посадові особи  на суму штрафів 37,7 тис. грн.

Також, на розширеному засіданні колегії були обговорені питання про удосконалення роботи з питань запобігання та протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами та стану роботи зі зверненнями громадян.

Про це інформує прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100