реклама Делікат

Набув чинності вирок Соснівського районного суду м. Черкас стосовно чотирьох учасників організованої групи, які налагодили виготовлення та збут на території України особливо небезпечного наркотичного засобу – ацетильованого опію та психотропних речовин.


Під час слідства доведено, що організатором була 58-річна жителька села Носачів Смілянського району, особа ромської національності. Вона залучила до злочинної діяльності двох синів та невістку, чітко розподіливши їхні ролі як учасників групи. 

Встановлено, що постачанням сировини (екстракційного опію та макової соломи) для виготовлення наркотику займалися її сини та родичі з інших регіонів. Обладнавши нарколабораторію у власному будинку, злочинці виготовляли ацетильований опій, який фасували на дози. Роль кур’єра виконувала невістка організатора, яка налагодила збут наркотиків дрібними партіями через наркозалежних осіб.

У квітні 2011 року співробітники СБУ та відділу БНОН  УМВС затримали чотирьох учасників організованої групи у власному будинку під час виготовлення чергової партії наркотиків. З’ясовано, що протягом періоду їхньої злочинної діяльності було реалізовано понад 3 тисячі доз наркотику, що за цінами «чорного ринку» становить близько 1,5 мільйони гривень (1 мл ацетильованого опію коштує 50 гривень).

Вироком суду учасників організованої групи визнано винними у вчинені злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 306 Кримінального кодексу України. Організатора протиправної оборудки засуджено до 4 років, кур’єра – до 5 років, а посередників – до 3 років позбавлення волі, інформують у прес-службі СБУ області.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 Плагин отсутствует 25.09.2013 17:28
Всех......надо расстрелять на стадионах. Иначе наркотики не остановить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Алоизыч 25.09.2013 13:26
А я предупреждал...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 ирина 25.09.2013 13:18
на урановые рудники таких гнать надо!!!! и опять же- цыгани!!!!! никто!! нигде не работает- зато все!! одинокие матери,малообес печенные- получают пенсии,которые наши матери и отцы работая на заводах не получали...что за страна?? что за законы??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 МАМА 24.09.2013 18:38
МАЛО. ЗА ЗАГУБЛЕНІ ДОЛІ- ПОВІЧНО. ДРУГИМ БУДЕ НЕ ПОВАДНО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 ТЕТЯНА 24.09.2013 14:23
ЩОСЬ МАЛО ІМ ДАЛИ ,ТРЕБА ДАВАТИ ПОЖИТТЕВО.СКІЛЬКИ ВОНИ ПОСАДИЛИ ДІТЕЙ НА ЦЮ БІДУ.СКІЛЬКИ В РЕАНІМАЦІЮ ДІТЕЙ ПОПАДАЕ ПРИ ПЕРШОМУ ВИПРОБУВАННІ.ХТОСЬ РОБИВ СТАТИСТИКУ?НІ.....БО НА ЦЬОМУ ХТОСЬ НАЖИВАЕТЬСЯ І НІХТО НЕ МОЖЕ АБО НЕ ХОЧЕ ЦЕ ЗУПИНИТИ.ШКОДА НАШИХ ДІТОК....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100