реклама Делікат

Співачка Альона Вінницька готується представити виставку своїх фоторобіт під назвою «Небо», які потім передасть до Черкаського обласного онкологічного диспансеру, інформує «Главред».

Крім того, у день відкриття виставки будуть встановлені благодійні кошики для збору коштів, які витратять на купівлю мамографічного обладнання для онкоцентру.

Альона Вінницька почала займатися фотографією два роки тому, коли переїхала жити за місто.

Найбільше Альону приваблює небо: 

– Небо – таке незвичайне, таке різне. Воно надихає. Вночі рахуєш зірки, вдень у думках кружляєш між хмарами, мрієш, сподіваєшся. Небо приховує таємницю, яку кожен по-своєму намагається розгадати. Небо – це «погода», наш настрій. А будь-який настрій, емоція – це життя.

Вінницька пояснює: вирішила показати громадськості свої фотороботи за умови, що знімки знайдуть тих власників, яким вони дійсно потрібні й допоможуть знову привернути увагу до питання здоров'я жінок у нашій країні.

– Жінкам так важливо в момент реабілітації не поринати в депресію та пасивне самосприйняття. Необхідний якийсь стимул, щоб викликати емоцію, будь-яку, тільки б виник рух, а рух – це життя. Небо – це своєрідний стимул. Я не претендую на лаври фотохудожника, але я буду шалено щаслива, якщо мої знімки стануть маленьким поштовхом до руху вперед, – каже Альона Вінницька.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100