реклама

реклама Делікат

реклама

Начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань прогнозує, що найближчими днями циклон із центром поблизу Москви, який формує погоду Черкащини, принесе чергову порцію дощу, зумовить вогку та вітряну погоду.


До кінця робочого тижня денні температури не перевищуватимуть 9…14º, вночі стовпчики термометрів опускатимуться до 3…8º. А вже вночі 28 вересня на Черкащині можна очікувати перший заморозок на ґрунті, інтенсивністю 0 - 3º. 

Проте враховуючи, що основний врожай томатних, городніх культур вже зібрано, а капуста пізніх сортів такі температури витримує, очікувати якихось значних втрат не варто, заспокоюють синоптики.

За прогнозом погоди до 27 вересня на Черкащині переважатиме дощова, прохолодна, вітряна погода. В останні дні вересня інтенсивні опади припиняться. На початку жовтня спостерігатиметься теж осінній режим погоди. Розраховувати на істотне підвищення температурного фону в першій декаді жовтня не варто. Тому вже зараз необхідно працювати над створенням необхідних температурних умов в закладах освіти та лікарнях, зазначають у Черкаському гідрометцентрі.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Фугас 24.09.2013 14:27
А сегодня попалась на глаза очень популярная черкасская газета начала месяца, где с обложки нас предупреждали, что в сентябре целый месяц будет пекло. Улыбнуло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 От души 24.09.2013 11:32
Що!и даже с Тулубчиком не согласовали свое наступление эти заморозки!!!! :cry: :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Добровольський 24.09.2013 10:59
Ой як же будемо проводити засідання в міській раді і землю ділити в холодних приміщеннях...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100