реклама Делікат

Депутат Черкаської міської ради від Комуністичної партії Валентин Орел пропонує новій владі періодично проводити громадські слухання. Про це він сказав сьогодні під час засідання сесії, оголошуючи своє депутатське звернення.

Зокрема, під час таких слухань він пропонує розглядати найважливіше питання життєдіяльності міста: роботу громадського транспорту, закладів охорони здоров’я та освіти, якість опалення, водопостачання, освітлення тощо.

– Ми маємо постійно спілкуватися з громадою міста. На жаль, колишня влада мене не почула. Тому пропоную ввести це зараз у практику, – запропонував комуніст.

реклама

Коментарі  

 
+3 #8 Черкасець 01.02.2014 14:12
Тетяна, а ви у Тігіпка запитайте, який вивіз касу ЛКСМ, та Кравчука... запитайте про незаконне вилучення майна Компартії в 93 році. ТОді зрозумієте, що ці гроші забрали і розікрали кравчуки, кучми, бщенки та їм подібні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 ТЕТЯНА 24.09.2013 13:57
де діли внески які відраховували наші батьки в цю партію?Я ЗНАЙЩЛА ПАРТІЙНИЙ КВИТОК СВОГО БАТЬКА І ВИ ЗНАЕТЕ-МОЖНА ТРОНУТЬСЯ УМОМ ЗА ТІ ГРОШІ МОЖНА БУЛО КУПИТИ КВАРТИРУ І ВОЛГУ-ЦЕ В ТОЙ ЧАС.,вче скоро пика у них порепаеться а ім все мало,ТЕПЕР СЛУХАННЯ,?що на цей раз будуть О Б І Ц Я Т И ? І ХТОСЬ ЗНОВУ ПОВЕДЕТЬСЯ НА ЦІ ОБІЦЯНКИ.ДЕЖ ТІ ПРИВІЛЕГІІ УЧАСНИКАМ ВІЙНИ ЯК ЖИЛИ В ХРУЩОВКАХ ТАК І ЖИВУТЬ А МАШИНИ-ТІЛЬКИ ІНВАЛІДАМ І ТУ ЗАБИРАЮТЬ ПІСЛЯ ЙОГО СМЕРТІ.БОГ ІМ СУДДЯ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Loki 24.09.2013 12:46
Представнык и его партайґеноссе должны не иметь возможность звитувать о чём бы то нибыло, а давно быть привлечёны к ответственности , за то всё что они сотворили за последние 100 лет властвования, в том числе и в таких вопросах спилкування з громадою как, "робота громадського транспорту, закладів охорони здоров’я та освіти, якість опалення, водопостачання, освітлення тощо". О счастливом существовании пенсионеров забыл ещё помянуть. А если он ещё досих пор имеет право предлагать с трибуны свои коммунистически е бредни, а не с кайлом в руках возрождать воркуту, то значит в этом мире что то не так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 незнайка 24.09.2013 12:28
Нехай цей представник сам прозвитуеться-шо вони обицяли в 1980 роци И де ВОНО? Представник- в наличии до сир пор п........т как Троцкий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Виктор 24.09.2013 11:42
Так уже проводили, почти, недавно. Даже скриньку ставили чтобы про бюджет поговорить. Там вроде кто-то гривну положил,добрая душа. Предложения вроде как принимались. Толк где??? Что-то не вижу рапорта о том что "пришло столько то предложений, учтем и пр..."
Слухання? Тут правильно сказали, берите и проводите. Пусть пан Орел пример покажет. А самый первый вопрос - тарифы! Которые КПУ грозилась тут же пересмотреть когда к власти прийдут. Белоусов и Орел аж пена текла как с трибуны кричали. Замолкли что-то быстро. И что памятник Ленина вернут прямо завтра... Странная тишина. Ленин что...уже не нужен???
КПУ - марионетки ПР. Кроме как вешать лапшу на уши, причем своим же соратникам, ни на что не способны. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Фугас 24.09.2013 11:28
Та вы и без них зарапортовались . И шо будете делать когда на слуханнях вас открытым текстом посылать начнут?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 От души 24.09.2013 11:25
Все говорят новая власть ничего не делает! А вот посмотрите, какое полезное дело - "громадские слухання проводити"!Нужно и полезно, особенно сейчас:)))) Видимо там, во владе, не в курсе, что с транспортом, отоплением и т.д. и т.п.:)))Создаем видимость бурной деятельности...уже не поможет. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Сергій Кузляєв 24.09.2013 11:23
Є ціле рішення міської ради Про проведення громадських слухань. Беріть і працюйте. Чого ото придумувати пяте колесо до машини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100