реклама Делікат

У межах підготовки до відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка на ділянках доріг, якими користуватимуться туристи наступного року, розгорнуті ремонтні роботи.

Особливу увагу дорожники зосередили на Канівському районі, де похований поет. 

Цьогоріч планують відремонтувати під’їзні дороги до міста, протяжністю 59,9 км на суму близько 106 млн грн. Роботи уже виконані на 66 млн грн. До кінця поточного року в області обіцяють відремонтувати 160 км шляхів, зазначають у прес-службі Черкаської ОДА.

Канівські шляхи ремонтують 4 бригади. Фахівці виконують поточний середній ремонт покриття.

Станом на сьогодні в Канівському районі завершені роботи з влаштування покриття на 15-ти кілометрах доріг. У найближчі дні за умов сприятливої погоди на цих ділянках нанесуть розмітку, що становитиме 100% рівня виконання робіт.

Також завершені роботи з влаштування вирівнюючого шару покритяття на 34,7 кілометрах, що становить 60% від їхньої готовності. Тривають роботи на 10 км доріг із влаштуваня вирівнюючого шару з асфальтобетону. Роботи проводяться на ділянках доріг Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка, Р-19 Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів-Канів.

Щодо ділянки дороги в районі Канівської ГЕС (Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка), то вона не перебуває у підпорядкуванні Служби автодоріг. 11 км цієї дороги на балансі підприємства, яке й зобов’язане її ремонтувати. Силами ж Служби на відрізку цієї дороги 26 км-34 км в районі села Степанці поверхнева обробка виконана в повному обсязі.

–У Канівському районі до ювілею відремонтовані три основні дороги державного значення, які є маршрутами офіційних делегацій, – коментує ситуацію начальник Служби автомобільних доріг в Черкаській області Сергій Болтов. – Ремонтні роботи, заплановані на 2013 рік, виконані на 65%. Проте ще 20 км доріг державного значення на Канівщині потребують ремонту. Зокрема, це ділянка дороги: Т-24-04 Канів-Ліплява-Прохорівка-Домантове, протяжністю 19 км. Ділянку на 2,4 км цієї дороги ми розпочнемо ремонтувати вже цього року. Наступного плануємо відремонтувати близько 15-ти.


реклама

Коментарі  

 
0 #7 Ідейний 25.09.2013 08:38
Слухайте, а давайте зробимо Канівські дороги платними! Уявляєте скільки заробимо до 200-річчя!!! Але гроші брати з усіх!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 МАМА 24.09.2013 18:49
Цитую Вождь:
А до села Попівки теж дорогу зроблять, ми ж всім селом голосували за цього ПОКРВАЩУВАЧА...

НУ І ДУРНІ, ЩО ГОЛОСУВАЛИ. ЇЖТЕ ТЕПЕР "ПАКРАЩЄННЯ" ТА Й ЗАПИВАЙТЕ НИМ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Ніна 24.09.2013 16:19
Казав голова Канівської РДА, що сам приїде класти асфальт в Попівці...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Loki 24.09.2013 14:26
Нынешние власти, во главе с незабвенным творцом новояза мыколой яныковычем, сделали таки свой вклад в развитие мовы. Наряду с такими понятиями как "русские дороги", "потёмкинские деревни", etc. уже на наших глазах рождаются такие глубокосмысленн ые обороты как "ямковый ремонт", "вирівнююча шара", "поверхнева обробка",..., вобщем всё то что войдёт в лексикон туристов и офіційних делегацій как "потёмкинские (тулубувские,....,) дороги?". Вобщем старый слоган жив - "для людей, як не для себе!")))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Семьон 24.09.2013 14:24
А Черкасс - Канев отремонтирован? особенно участок от Конончи до поворота на Таганчу? Летом там ехать было невозможно, и слава богу что не было туристов а то бы задохнулись от пыли. Потому что все ездили вдоль "дороги" по полю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 ирина 24.09.2013 14:18
ну что тут сказать?? все для людей?? нет!! понятно- что отмывают денежки( кой д*рень сейчас дорого делает,за заму все "слезут",а вот надо было летом ..такие деньки- не делали,а вот в дожди...-прид*рки)!! и второе,а что,если бы не 200 летие,то делать на надо??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Вождь 24.09.2013 14:03
А до села Попівки теж дорогу зроблять, ми ж всім селом голосували за цього ПОКРВАЩУВАЧА...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100