реклама Делікат

Жителям села Колодисте Тальнівського району головне управління Держземагентства в Черкаській області відмовило в оформленні документів на оренду земельних наділів, якими вони користуються ще із 2002 року і мають на них першочергове право.

Про це пише Надія Білоус у номері газети «Нова Доба» від 24 вересня.

Селяни розповідають, що спочатку їм відмовили у Тальнівській райдержадміністрації. Але усе-таки продовжили угоду. Коли прийшла черга знову оформляти документи, то у листах-відповідях від Держземагентства було зазначено, що «земельна ділянка обтяжена правами третіх осіб, що унеможливлює прийняття рішення по суті порушеного питання». Хто ця «третя особа», жителі Колодистого не знають, хоча кажуть, що все одно відстоюватимуть своє право на землю гуртом.

Роз’яснити ситуацію могло б головне управління Держземагентства, проте, як виявилося, перший заступник начальника О.Г. Коваленко, який підписав лист-відповідь, на лікарняному. Спеціаліст, що готував лист – на навчальній сесії.

Підсумовуючи, автор зауважує: «Сподіваємося, що в ситуацію втрутяться прокуратура Черкаської області й обласна державна адміністрація, щоб справедливо вирішити питання й заспокоїти селян».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100