реклама

реклама Делікат

реклама

На Вінниччині, на залізничному переїзді між ст. Оратів – ст. Липовець Одеської залізниці відбулось зіткнення приміського дизель-потягу сполученням «Христинівка-Козятин» з вантажним автомобілем-молоковозом під керуванням 21-річного мешканця Вінницької області.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України на Одеській залізниці.

В результаті ДТП травмовано пасажирку молоковоза, 20-річну дружину водія. Жінка з травмами голови та руки каретою швидкої допомоги доставлена в Іллінецьку Центральну районну лікарню. Затримка руху потягу склала 64 хв. Загрози безпеці руху інших потягів не було.

Правоохоронцям водій, який також отримав незначні тілесні ушкодження, пояснив, що поспішав довезти молоко за призначенням і поїхав на забороняючий сигнал світлофору з надією, що «проскочить». За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» КК України, яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100