реклама Делікат

До чергової частини Канівського міськвідділу міліції звернувся стурбований житель села Яблунів. Чоловік розповів, що вранці до нього зателефонували та повідомили, що його 35-річну доньку викрав її знайомий та намагається вивезти до Сумської області.

Оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу за місцем проживання потерпілої. Правоохоронцям необхідно було встановити зовнішні прикмети жінки, можливі причини її викрадення та особу чоловіка, який причетний до скоєння цього кримінального правопорушення. Працівники міліції розпочали заходи, спрямовані на пошуки зниклої та її викрадача: опитали можливих свідків, перевірили прилеглу до села територіяю, проте знайти жінку так і не вдалося.

Наступного ранку до правоохоронців надійшла інформація, що змучена та знесилена потерпіла змогла самостійно дістатися дому. При спілкуванні з потерпілою працівники міліції дізналися, що в день викрадення вона, як завжди, йшла на роботу. Раптом відчула, як хтось міцно схопив її за руку. Озирнувшись, вона побачила свого 42-річного знайомого, який тривалий час до неї залицявся. Чоловік, погрожуючи ножем, наказав жінці мовчки йти за ним.

Пройшовши значну відстань від села та опинившись в лісі, викрадач вирішив перепочити. Надворі вечоріло і ставало прохолодно, тому він вирішив назбирати гілок, щоб розпалити багаття. Щоб на час його відсутності кохана не втекла, залицяльник прив’язав її до дерева мотузкою. Цим моментом і скористалася жінка: вона змогла розв’язатися та втекти. Вдосвіта їй вдалося дійти до села, яке знаходилося поблизу лісу, а небайдужі місцеві жителі допомогли дістатися потерпілій додому.

Провівши ряд слідчо-оперативних заходів, працівники міліції встановили місце знаходження горе-залицяльника: чоловік переховувався на горищі будинку місцевої жительки. Він був затриманий та доставлений до Канівського міськвідділу для дачі пояснень.

Під час розмови із слідчим чоловік розповів, що на Черкащину приїхав на заробітки з Сумської області. Тимчасово проживав у родичів в селі, де й познайомився з потерпілою. Жінка йому дуже сподобалася і спочатку відповідала симпатією. Проте нав’язливі прояви уваги відлякували її і вона вирішила розірвати з ним стосунки. Чоловік був незадоволений таким рішенням своєї коханої, тому вирішив викрасти її і вивезти до міста Суми, щоб там створити з нею сім’ю.

Наразі за фактом викрадення слідче відділення Канівського міськвідділу міліції відкрило кримінальне провадження за ч.1 ст. 146 Кримінального кодексу України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини». Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі, строком до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Розслідування триває, триваєя збір необхідних матеріалів для направлення їх на розгляд суду, який і встановить міру покарання для горе-залицяльника, зазначають у прес-службі обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100