реклама

реклама Делікат

реклама

За 8 місяців 2013 року cуб’єктам господарювання Черкас фактично відшкодовано майже 121 млн грн податку на додану вартість, що понад 13 млн грн або на 13% більше ніж за 8 місяців 2012 року.

При цьому, в автоматичному режимі з початку 2013 року cуб’єктам господарювання повернуто понад 16 млн грн податку на додану вартість. Це на 13,4 млн грн або майже у 6 разів більше, ніж за аналогічний період минулого року. Його перевагами стали, зокрема терміни повернення податку на додану вартість без додаткових перевірок.

Щоб скористатися сервісом «Автоматичне відшкодування податку на додану вартість», платники повинні бути включені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, не перебувати у судових процедурах банкрутства, не мати податкового боргу тощо. При цьому середня заробітна плата не менше ніж у 2,5 рази повинна перевищувати мінімальну.

Повний перелік вимог щодо платників, які мають право на отримання відшкодування податку на додану вартість в автоматичному режимі, міститься у Податковому кодексі України, інформують у прес-службі ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100