реклама

реклама Делікат

реклама

Депутат Черкаської міської ради Валерій Воротник просить міську владу провести службове розслідування стосовно дій голови комітету самоорганізації населення «Соборний» Віктора Никоненка. Про це він сказав під час учорашнього засідання сесії Черкаської міської ради.

– Днями в мережі інтернет з’явилося відео, яке завантажили черкаські активісти. На відео видно, як голова КСН «Соборний» у робочий час займається погрузкою та вигрузкою торговельного обладнання на території свого КСНу, – розповів Валерій Леонідович.

Він нагадав, що критика роботи комітетів самоорганізації населення, що лунала з уст депутата Олексія Арсенюка, викликала протест з боку кількох голів черкаських КСНів.

– Той голова, який був відзнятий невідомими нам особами під час певних дій з торговельним обладнанням, й ініціював звернення, спрямовані проти Арсенюка. Мовляв, Арсенюк оббрехав голів КСНів, звинувачуючи їх у причетності до торгівлі в місті Черкаси сезонними продуктами, а саме – кавунами, – пригадав Воротник.

Також про цю ситуацію Валерій Леонідович написав на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук», зазначивши, що буде розбиратися з діями голови КСНу разом з міліцією.

– Відео яскраво свідчить, що голова КСН власноруч о 9.00 20 вересня розбирав клітки для торгівлі та складав їх до вантажівки. Чи то його власні речі, чи ні, будемо з'ясувувати разом із міліцією. Та чи не є це самовправством та привласненням владних повноважень? До речі, саме в цей час «арбузний» голова мав бути в свому кабінеті в КСН. Та чи такі комітети самоорганізації населення потрібні черкащанам? Переконаний, що ні. Будемо розбиратися та міняти ситуацію, – запевнив своїх друзів у соцмережах депутат.

Також на своїй сторінці Валерій Воротник опублікував гіперпосилання на відео, про яке розповідав під час засідання сесії. До речі, в «YouTube» воно було завантажене від його імені.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Соня 26.09.2013 12:34
Валерий отродясь своими рученками ничего хорошего не делал, вся его жизнь построена на зависти, склоках, сплетнях, желчи в сторону людей которые пытаются внести хоть какой-то позитив в нашу и без того сложную жизнь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Виктор 26.09.2013 07:53
А этот "депутат" так сказать уже поднял на ноги МИА, что занимается частным сыском? Ежу понятно что это его машина и он сам же и снимал. Интересно, а на каком оборудовании велась съемка? Я уверен что и камеру он взял в МИА. Если в муниципальной газете он пиарит свой сайт, то что ему камеру взять - раз плюнуть. И что, в городе больше нет других вопросов? То что написал этот несостоявшийся "пиарщик" :lol: это первоочередная задача для жителей? Скорее всего это похоже нак сведение личных счетов и не более того.
Фу, противно!!! Клоун.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Світлана 25.09.2013 21:58
та цей депутат і зі свалками розбирався, і з бордюрами розбирався, і з одаричем розбирався. короче, нічого не вийшло. то і тут не вийде
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Крук 25.09.2013 21:33
А як там поживає МІА ЧЕРКАСИ? Чому вся робота керівника комунального підприємства зводиться до розслідувань та "сенсаційних" заяв? Де та робота за яку платять зарплату, ДЕ ПОКРАЩЕННЯ, котре вже сьогодні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100