реклама

реклама Делікат

реклама

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції від диспетчера районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в місті Христинівка на подвір’ї власного домоволодіння виявлено тіло 65-річного господаря зі слідами насильницької смерті.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

За вказаною адресою працівники міліції виявили тіло чоловіка, біля якого знаходився алюмінієвий бідон із слідами крові. Син загиблого, який знаходився на місці події, розповів працівникам міліції, що, прийшовши до батька в гості, знайшов його мертвим. Правоохоронці розпочали огляд місця події. 

У цей час оперативні працівники проводили подворовий обхід та спілкувалися з можливими свідками події. Від місцевих мешканців оперативники дізналися, що загиблий тривалий час проживав в будинку самостійно. З близьких родичів в нього були лише син та дочка. Також люди розповідали, що між батьком та сином останнім часом часто виникали конфлікти.

Для перевірки отриманих даних працівники міліції вирішили ще раз поспілкуватися з сином загиблого. При розмові з правоохоронцям чоловік почав нервувати та путатися в попередніх показах. Також на його одязі правоохоронці виявили плями бурого кольору, які були схожі на кров, проте пояснити їх походження чоловік не зміг.

З метою з’ясування причетності цього громадянина до скоєння тяжкого злочину його було затримано та доставлено до Христинівського райвідділу міліції. Розуміючи, що відповідальності уникнути не вдасться, затриманий розповів слідчому про те, що сталося на подвір’ї батьківського будинку.

Як з’ясувалося, причиною конфлікту між чоловіками виявилося питання розподілу майна. Батько хотів переписати свій будинок на дочку, що надзвичайно обурило сина, і між ними розпочалася сварка. Коли словесні аргументи закінчилися, син схопив бідона та вдарив ним батька. Зрозумівши, що накоїв, він залишив тіло батька в дворі та пішов до себе додому.

Наразі зловмисник затриманий. Слідчим відділом Христинівського райвідділу міліції вiдкрито кримiнальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває слідство, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 ПРОХАННЯ 26.09.2013 14:18
Пане, Ліпандін В.В.,жителі Шевченківського краю просять Вас розмістити свою біографію на сайті УМВС в Черкаській області, Чого Ви так ігноруєте і не виконуєте ЗУ "Про доступр до публічної інформації", будучи керівником такої великої обласної правоохоронної організації...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Бу-га-га-га 26.09.2013 14:14
Сьогодні туда срочно виїде сам пан Ліпандін із гвоздиками...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100