реклама

реклама Делікат

реклама

Черкаські «регіонали» не приєднувалися до культурно-виховного заходу, присвяченого Всесвітньому дню контрацепції, який проводять їхні київські колеги. Про це в коментарі «Прочерку» зазначила депутатка Черкаської міськради від Партії регіонів, начальник  управління сім’ї, молоді та спорту департаменту освіти та гуманітарної політики міста Черкас Ольга Сисоєва. За її словами, ця ініціатива мала не загальноукраїнський характер, а проводилася лише в столиці.

- Ні, ми в Черкасах таких заходів не проводили, - відповіла на запитання нашого видання Ольга Сисоєва.

Натомість у Києві активісти молодіжної громадської організації «Молоді регіони» сьогодні роздавали інформаційні буклети про важливість культури в статевих стосунках та засоби контрацепції. Акція відбувалася зранку біля столичних університетів.

Саме цією акцією активісти «Молодих регіонів» вирішили привернути увагу молодого покоління до здорових статевих стосунків, що також є частиною здорового способу життя, і до проблем, пов’язаних із тяжкими захворюваннями, що передаються статевим шляхом, йдеться на офіційному сайті «Партії регіонів».

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Loki 26.09.2013 19:13
))))))))))) Спасибо Партии Родной! А приз уходит к победителю!)))) ))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Оригинал 26.09.2013 18:26
Что для киевских регионалов хорошо, для черкасских - плохо и лень! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Містянка 26.09.2013 17:41
Олі і в кабінеті добре. Він їй тяжкою працею дістався. А ви хочете, щоб вона мерзла на вулиці з молодими регіоналами й листівки роздавала. Не барська це справа!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Сашко 26.09.2013 17:35
Цій баришні краще взагалі мовчати, а то на її фоні навіть голова фракції ПР здається великим інтелектуалом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 123 26.09.2013 16:03
Эти "Молоді регіоні" уже сдавали кровь для онкобольных детей в Охматдите, где после их посещения пропал пульт от томографа, в результате чего им пользоваться невозможно. Руководство больницы даже через СМИ просило вернуть пульт. Верно, тот кто его украл, думал, что пульт подойдет к телевизору.
Ну, а что касается заявлений Сысоевой, то зря она не участвовала, данная акция как раз подходит для нее, тем более фамилия ее уже прославилась на всю страну, так что она могла собрать побольше народу:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 незнайка 26.09.2013 15:57
Чем-бы дитя не тешилось лишь бы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Плагин отсутствует 26.09.2013 15:45
C одной стороны презерватив даёт безопасный секс. С другой стороны, дети рождаться не могут. В стране с такой низкой рождаемостью пропагандироват ь безопасный секс нельзя. Надо чтобы рождались дети***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100