реклама

реклама Делікат

реклама

Екс-депутат, уродженець Звенигородщини, Юрій Кармазін бідкається, що нині має менше вільного часу, ніж тоді, коли він був нардепом. Він отримує безліч звернень від людей зі скаргами на порушення виборчого законодавства. Про це Юрій Кармазін повідомив в коментарі «Прочерку».

За словами політика, звернення надходили і від виборців з округів №198 (нардепом від округу став Віктор Тимошенко) та №200 (нардепом від округу став Антон Яценко).

– У мене до багатьох округів по Черкащині є питання. Свого часу черкащани були й у мене в кабінеті, і я без зайвих афішувань їздив в округи. Я знаю депутатів, які купили собі місце, але зараз не називатиму їх, – зазначив Юрій Кармазін.

При цьому політик запевнив, що й надалі «добиватиметься справедливості та ставитиме питання, що ЦВК наприкінці виборів абсолютно незаконно не оголосило переможців в п’яти округах».

– А тепер ідемо на нові вибори, нові втрати. Однак в законі немає такої норми як «неможливість встановити результати». Тож я навіть ставитиму питання і про розпуск ЦВК та притягнення до відповідальності її членів, – зазначив Юрій Кармазін.

Екс-нардепа обурює, що перевибори в так званих «проблемних» округах будуть проходити за тими ж правилами, що й раніше.

– Опозиція і влада прийняли ті самі правила гри. Ні розуму, ні совісті. Ті, що фальшували вибори, знову можуть входити до виборчих комісій, – обурюється політик.

Сам Юрій Кармазін питання щодо балотування в котромусь з округів поки вивчає. Каже, що згодом всі дізнаються про його рішення.

– Лише скажу, якщо і йтиму по котромусь з округів, то нікому не платитиму. Ті, хто платять для проходження в парламент, потім стають тушками. І тоді годі говорити про політичну відповідальність. Зараз йде така собі «антикармазінська» істерія, яка виражається в тому, щоб з’ясувати, по якому округу йтиме сам Кармазін. Мені це прикро. Адже я працюю не заради зняття когось, а заради захисту волевиявлення громадян. Такий досвід свого часу мала Греція, коли там позбавляли через суд депутатів, які чинили незаконні дії на виборах, – розповів Юрій Кармазін.

Політик також зазначив, що стежить за подіями на його рідній Черкащині і знає, яку політику проводить губернатор області Сергій Тулуб.

– Я не раз звертався до нього з листами, зверненнями, проте реакції я не побачив… Чи спілкувався я з ним особисто? Бачилися, мабуть, останнього разу на річницю перепоховання Шевченка в Каневі, то я тоді з ним лише привітався, – зазначив Юрій Кармазін.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 ВІКТОР 27.09.2013 13:33
Без прийняття Закону про визнання дюбої форми підкупу виборців злочином, надіятись на чесні вибори марно. Значна частина людей живе одним днем, і за 150 гривень продають своє і дітей майбутнє, а цим користуються грошові кандидати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Семьон 27.09.2013 11:00
Те кто прошлой осенью пролез в депутатское кресло имеют возможность расслабиться. А вот тем кто пролетел, как пан Кармазин (кажется по Одессе) нужно, а вернее не нужно а очень хоцца опять в дипутаты, нужно менять поле для игры и электорат и впаривать себя в другой области. Ведь еще год назад о Кармазине в самый ясный день невозможно было что-то услышать или лицезреть его не только на его родине Звенигородщине а во всей Черкасской области. А тут развил такую "борьбу" за народ, за справедливость... Пора им створить партию "пролетевшие" и только в нашей - Булатецкий, Даценко, Миколенко.. это только те что из шкуры лезут вон чтобы таки попасть в дипутаты и там и только там положить свою жизнь в борьбе за интересы простого народа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 СЕЛЯНИН 27.09.2013 10:07
А по мне должна быть предусмотрена ответственность в виде отзыва народного депутата избирателями в случае нисполнения даных избирателям обещаний
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ирина 27.09.2013 08:53
нарушения были в каждом!!! изб.округе!(и "звернень" можно написать тысячу ,а толку?) изб.систему надо менять в корне,что бы не было( как пишет бу-га-га-га) "заезжих",что бы каждый представлял свой округ,а не партию( т.е.мажоритарщики нужны,с правом отзыва!!)...но ,каждый имеет свое мнение.Кому то БЮТ,кому то ПР.Жаль ,что у власти не умные,а богатые.....( да и менталитет славян.....)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100