реклама Делікат

Сьогодні, 4 жовтня, о 13.00 у Шевченківському районному суді міста Києва відбудеться третє засідання розгляду справи за обвинуваченням у зловживанні службовим становищем колишнього міського голови Черкас Сергія Одарича, передає «УНН».

Нагадаємо, 6 вересня Сергій Одарич заявив, що не визнає свої вини в інкримінованих йому посадових злочинах.

Представник держобвинувачення Наталія Кругляк під час останнього засідання зачитала суду обвинувальний висновок, в якому наголосила, що Сергій Одарич вчинив низку службових злочинів, перебуваючи на посаді міського голови.

Зокрема, згідно з обвинуваченням, Сергій Одарич, «діючи умисно з особистих мотивів через неприязні стосунки, незаконно звільнив з роботи» начальника управління економіки Черкаської міськради Олену Мироненко, незважаючи на те, що вона мала дитину, віком до 14 років.

Також було звільнено начальника управління освіти міськради Анатолія Депутата, заступника мера Володимира Невесенка, заступника голови Володимира Шабанова, головного художника ради Юрія Борисова, заступника голови Анатолія Прокопова.

Прокурор підкреслила, що незаконність звільнення 6 працівників потім підтвердили черкаські суди. Однак екс-голова, попри рішення судів про поновлення звільнених працівників, не поновив їх на попередніх посадах.

Після того, як держобвинувач зачитала обвинувальний висновок, суддя Лариса Радуцька запитала, чи визнає екс-голова Черкас Сергій Одарич свою вину.

– Я не визнаю свою вину, – відповів він і додав, що також не визнає цивільних позовів (на загальну суму понад 663 тис. грн, – ред.) від потерпілих.

Нагадаємо, на початку серпня за клопотанням Сергія Одарича Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс розгляд справи до Шевченківського райсуду міста Києва.

Екс-мера Черкас Сергія Одарича підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1, 2, ст. 172, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 382 Кримінального кодексу України (грубе порушення законодавства про працю, зловживання службовим становищем, невиконання судового рішення). Йому інкримінують завдання збитків міському бюджету у розмірі 900 тис. грн.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #29 От души 06.10.2013 20:13
Цитую Фугас:
А когда по тем же статьям будут судить Белоусова?

Учитывая, что юридический департамент возглавляет у него "пострадавший от репрессий" Шабанов, то очень скоро и, видимо, таки сядет...:)) Бо Шабанов тот еще "проффессионАл" и "специалист" :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #28 Виктор 06.10.2013 19:14
Цитую федор принципиальный:
Народ никого не выбирает,его цинично покупают,цена вопроса от 20 до 200 грн..

Ну если вы такие продажные, хотя утверждаете что мол "принципиальные", то кто вам доктор??? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #27 Черкаси 05.10.2013 21:26
Поверніть Одарича!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #26 Хор 05.10.2013 17:10
Дорог нет по всей Украине, не только в Черкассах, это факт.А вот канализационные люки кто снимает? Конечно же не Белоусов и не депутаты.А Одарич пусть за все ответит, если не откупится, что скорее всего и произойдет.Хватит приХватизироват ь город.Уже и так не на одну жизнь ему и его семье хватит.Пусть с Бродским другой город возьмут на прицел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #25 ktd 05.10.2013 13:31
Цитую Черкащанка 1:
Мера в Винницкой области г. Гайсин засадили на 7 лет за растрату бюджетных денег в сумме 866 тысяч гривен. А Одарыч до сих пор на воле.

а почему вас не волнует что комуняки и р*ги на воле? хатынку симоненко видали?
нет ли в ваших словах коммерческого интереса?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 федор принципиальный 05.10.2013 09:31
Народ никого не выбирает,его цинично покупают,цена вопроса от 20 до 200 грн..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #23 Грубiянка 04.10.2013 23:27
А якi обовязки головного художника ради?i скiльки йому платять?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 Гордость Черкасс 04.10.2013 22:40
Цитую Местный:
Цитую Черкассы:
Сивин, Мельников, Беззубенко, Арсенюк, Жмаев, Карась, Сысоева,Воротни к, Мамалига, Бондаренко,Бело усов команда бездарей.

А Радуцкий? :-* тот еще.

А еще Влизло нарисуется в замы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #21 правосуддя 04.10.2013 22:25
чому немає звістки про завершення цього засідання???
може СО всеж таки узято під арешт в залі суда?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #20 Коханець 04.10.2013 21:30
Цитую Дружина:
Василь, досить у компа сидіти. Бігом додому,всіх грошей не заробиш. Та й Сірьожа як завжди кине

З глузду з"їхала? Прийде ж Василь до дому - д*ню начистить. Швиденько біжи до Білоусова та придумайте чергову байку про пАкращення. Не придумаєш - то він тебе не кине, а "вкине" по саме нікуди. Служи, чи .... далі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100