реклама Делікат

Колекція затриманих працівниками УБОЗ УМВС хабарників поповнюється. Вчора при отриманні хабара в сумі 10 тисяч доларів затриманий директор Корсунь-Шевченківської шляхової міжгосподарської пересувної механізованої колони. Про це сьогодні повідомили у відділі звязків з громадськістю УМВС України в області.

Як повідомив начальник УМВС України в Черкаській області полковник міліції Валерій Дерновий, оперативниками УБОЗу затриманий керівник-хабарник, який під час виконання своїх службових обов’язків, умисно, з корисливих мотивів та з використанням наданих йому повноважень і службового становища, вимагав від приватного підприємця, жителя міста Черкаси, хабар в сумі 10 тисяч доларів за сприяння у придбанні основних засобів підприємства – спритний посадовець продавав автомобілі, до каси підприємства надходила лише мізерна частина від таких продажів: тільки 40 тисяч гривень надійшло від останньої оборудки «по реалізації техніки» на рахунок підприємства, а 10 тисяч доларів (80 тисяч гривень) керівник, який повинен піклуватися про колектив, заробітну плату працівників, відрахування до пенсійного фонду та розвиток свого підприємства, поклав собі до кишені.

Хабарника спіймали «на гарячому» під час передачі коштів. Наразі він затриманий згідно статті 115 КПК України. За ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України прокуратурою порушено кримінальну справу. Долю цього керівника вирішить суд.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100