реклама Делікат

У контексті святкування 8 березня заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко зауважив, що завжди відстоював гендерну рівність і поспівчував деяким політикам, які не мають української освіти.

Про це Микола Томенко повідомив сьогодні під час перебування у Черкасах.

– Кого не візьмеш з наших класиків, усі вони підкреслювали статусність жінки. У той же час, при владі є люди з відсутністю української культури і освіти. Але в «жіночому» питанні це принципово і важливо. Бо може це біда Азарова, що в Росії народився, в російському вузі вчився і вважає, що жінка не може в уряді працювати. Якби чоловік знав українську історію і культуру, то не було б непорозуміння, – вважає Микола Томенко.

– Сьогодні маємо проблему через те, що є багато людей, які взагалі не знають української культури, українських традицій і цінностей. Дуже важко з ними говорити, – наголосив Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 Юрий, Киев 05.03.2011 16:30
Вот когда Томенко вырастет из штанов 2-го помощника спикера ВР и дорастет до Премьера, тогда он сможет наконец-то дать пост вице-премьера своей жене или зпрезервировать его для Тимошенки, которой после отсидки надо будет где-то работать. О чем экскурсовод Томенко может говорить с экономистом Азаровым? Ни о чем. Так причем здесь культура.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Козак 05.03.2011 15:52
В яблучко сказано! Сподіваюся, Азаров скоро піде з пляжа! Причому, разом із Табачніком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Подив 05.03.2011 13:22
Ви за гендерну рівність, які проблеми, подайте увідставку, та запропнуйте обрати на Вашу посаду жінку.... чи після такої пропозиції гендерність закінчується. Після того як Ви стали куратором Черкаської БЮТ, всіх жінок з посад познімали, це не стосується ваших землячок в обласному секретаріаті, яких Ви працевлаштували . Як Ви допомогли БЮТовкам Маньківки, Драбова,Уманськ ого району...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100