реклама Делікат

1 березня Денис відсвяткував день народження, а 4-го - потрапив у ДТП

1 березня Денис відсвяткував день народження, а 4-го - потрапив у ДТП

У п’ятницю, 4 березня, близько 15.00 потрапив у дорожньо-транспортну пригоду депутат Черкаської міської ради (КПУ) Денис Жмаєв. Як написав у власному блозі депутат «на щастя, якщо можна так сказати, не став винуватцем ДТП». Ось як описує ситуацію 33-річний депутат-комуніст:

«В поясненнях протоколів ДАІ написав наступним чином: «Рухаючись по вул. Пастерівська в напрямку вул. Ватутіна пригальмував, пропускаючи автобус, й відразу відчув удар у задню частину свого автомобіля. Вийшов з автомобіля та побачив, що поряд із заднім бампером стоїть ВАЗ 2109 синього кольору.» :-)

Дякую автовиробнику VW за добрі гальма. :-)

Як видно із фото (зроблені на мобільний телефон) – мені пощастило. Практично не має пошкоджень кузову, постраждав лише задній бампер та нижній спойлер. Їздити можна. Про характер пошкоджень винуватця можете уявити самі...

Фото з мобільного телефону депутата

Фото з мобільного телефону депутата

Авто моє – застраховано. Повне КАСКО, франшиза 0%, опція: ремонт на фірмовій СТО. В моєму випадку – це СТО «Мажар». В якості обслуговування мого авто за останні 2 роки у СТО «Мажар» – я задоволений. До речі, найближчим часом будемо розглядати проект рішення міської ради про надання компанії «Мажар» земельної ділянки в оренду.

Керівник страхової компанії особисто приїхав фіксувати місце ДТП та пошкодження автомобіля. Дякую за швидку реакцію й поважне ставлення до клієнта.

Коли очікували співробітників ДАІ, несподівано й приємно зустрів колегу депутата Савенко Олександра. Виявилось, що він мешкає за 20 метрів від місця ДТП й відразу упізнав мій автомобіль. Він допомагав увесь цей час мені в тривалому очікуванні ДАІ. Як мені повідомили в черговій частині ДАІ по телефону, сьогодні моє ДТП – 12 за рахунком у м. Черкаси та після мене було зафіксовано ще 2.

За правилами оформлення ДТП співробітниками ДАІ мене було направлено до Черкаського наркологічного диспансеру на огляд. Довідку отримав за 30 грн. – ТВЕРЕЗИЙ. :-)

До речі, під час огляду лікар розповів, що з початку березня у ДТП потрапляли в більшості випадків водії, що народилися в березні – квітні. Цікава тенденція.

Мені дуже шкода молодого хлопця, який в’їхав в мій автомобіль. В нього не було полісу цивільної відповідальності, тим більше не було КАСКО. До того ще він забув своє водійське посвідчення вдома й його друзі привезли їх в останній момент.

Але я йому порадив не хвилюватися й збирати кошти лише на сплату штрафу за скоєне ДТП та ремонт свого авто. За мій авто має виплатити «моя» страхова компанія».

Про процес врегулювання страхового випадку Денис Жмаєв обіцяє  інформувати читачів свого блогу.

 

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 дядька 09.03.2011 10:25
ну, нечем дениске больше пропиариться, так хоть тут с дтп повезло. лучше бы прописал как он променял заветы суркиса-медведчука на заветы энгельса-ильича и из социал-демократа стал коммунистом, да и то только потому, что в регионы влезть не получилось :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Левко 07.03.2011 09:37
Денисе, до твого відому вже не раз цей ВАЗ-2109 попадав в ДТП. За кермом цього автомобіля знаходиться молодий хлопчина, а в салоні находяться його такіж друзі. В нього постійно не має водійського посвідчення, яке йому потім ці друзі привозять, веде себе цей водій неадекватно, тому що знає що в нього є криша із прокуратури. Така саме ДТП сталося із мойм знайомим саме із цим учасником "хлопчиськом" і на цій же самій машині. Якщо тобі Денисе прийдеться судиться із цим "хлопчиськом" ти не виграшаєш в нього. Цей водій вже не вперший раз совершив такі ДТП, але за вдяки родичам із прокуратури його постійно оправдують
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Хеви металл 07.03.2011 00:09
Ну очень актуальное ДТП.Таких ДТП каждый день десятки,а ничего не пишут.А депутат совершил-давай-давай быстренько запустим информацию.Лучше написали что он сделал как депутат после 31 октября.А вообще-то давайте все соблюдать всегда и везде закон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 да так просто 06.03.2011 23:02
Ну какие вопросы? Депутат доволен как его страхуют, значит можно и земельки дать :lol: Не статейка, а сплошная реклама...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100